Avast! 5.0 Beta a fost lansat (Poze + Link de descarcare)

avast 5Va informam acum ceva vreme ca Avast! 5 va apare in curand.

Programul va fi lansat in luna Octombrie si va fi oferit in 3 variante: AV gratuit, AV cu plata (ce va inlocui avast! Professional edition) si un Internet Security. Toti clientii actuali avast! vor primi gratuit upgrade la noua versiune.

Versiunea cu plata a Antivirusului include toate caracteristicile versiunii gratuite plus un nou modul de virtualizare. Avast! Internet Security (produs NOU) va contine filtru antispam si firewall.

Incepand cu versiunea 5, avast! are suport oficial pentru detectie euristica (proactiva), desi era prezenta intr-o masura inca din versiunea 4.8. Va fi adaugata si detectia Programelor Potential Periculoase – Potentially Unwanted Programs (PUPs).

Programele au fost construite pentru a avea un consum foarte scazut de resurse si de asemenea motorul antivirus contine si alte imbunatatiri ce vor fi dezvaluite de avast! intr-un viitor apropiat.
Cel mai important lucru pentru un utilizator novice si intermediar este schimbarea interfetei grafice care este destinata atat celor initiati dar si celor mai putin cunoscatori intr-ale securitatii.

Iata ca astazi a fost lansata prima versiune BETA – de testare publica.

Aceasta este versiunea Avast 5.0 free si desi aduce multe noutati, pe langa cele mentionate mai sus, are si un numar mare de probleme cunoscute.
NU instalati acest program pentru protectia PC-ului ci doar pentru testare si de preferinta intr-un mediu virtual.

Programul poate fi descarcat de aici:
https://files.avast.com/files/beta/5.0/setup_av_free.exe

Iata si lista problemelor deja cunoscute in acest produs: https://forum.avast.com/index.php?topic=47740.msg402682#msg402682

Perioada de testare abia a inceput si vor fi adaugate si alte functii si vor fi remediate toate aceste imperfectiuni pe parcurs.
Spor la testare.

Iata si primele poze:

avast 5

avast 5

avast 5

avast 5

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Avast! 5.0 Beta a fost lansat (Poze + Link de descarcare)”

 1. tudor

  intrebare intrebatoare:
  -avast internet security este cu plata ? ma gandesc ca exista avast free, avast cu plata (care nu are in plus prea multe fata de free )si internet security,care are in plus firewall si anti-spam. dar antivirusul e editia free sau cu plata ?

 2. XisTeNSe

  Seamana cu Antivirus2009 ! :)))

 3. warsnno

  avast home edition 4.8 +comodo firewall …….. am auzit cu zone alarm (ultima versiune) nu este compatibil are unele conflicte

 4. Codatu

  De mult folosesc avast…. este foarte bun si se pare ca va deveni si mai bun … am vaz ca recent cei de la avast au facut o “razie” pe net si nu prea mai sunt licente pentru editia proffesional acum am inteles de ce…..
  Oricum se merita sa incercati acest antivirus… dar asteptati varianta… terminata…. nu riscati cu beta…. sunt destui testeri … pe lumea asta:)) sa se ocupe ei de teste

 5. Mihai

  @tudor: Varianta Internet Security va fi cu plata. Antivirusul va fi in doua variante: Home (gratuita) si Pro (cu plata)

 6. Codatu

  Iar daca ai deja licenta de PRO nu-ti mai face griji…… si licente sunt multe pe net……

 7. Mitza_003

  EYE-CANDY

 8. StaVAraSH

  abia astept sa apara varainta finala:)

 9. FaraVirusi.com » Avast Internet Security – Testare Beta Gratuita

  […] Avast Internet Security – Testare Beta Gratuita Licente gratuite, Noutati, Programe tip Security Suite Salut si bine ai venit! Daca esti nou aici, sigur vei dori sa te abonezi la feed-ul RSS pentru a primi noutatile de pe aceasta pagina.Avast! este faimos pentru produsul sau antivirus si in special versiunea gratuita. De curand, v-am anuntat despre inceperea testarii Beta pentru Avast! antivirus 5 […]

 10. Costin

  Fratilor, este de tot rahatul acest avast 5. Am facut niste teste de depistare a virusilor si nu mi-a vazut nici macar unul. am facut testu Eicar si nu a descoperit nimic, e varza. Plus ca am luat si virusi cu el de pe strong. Nu vreau sa mai aud de avast 5.

Leave a Reply