EASEUS Partition Master Pro – GRATUIT doar astazi (1 sept)

easeus partition masterV-am prezentat cateva oferte exclusive pentru cititorii site-ului gizmo’s freeware. Ei bine, astazi, 1 septembrie 2009 este oferit GRATUIT ca o promotie valida timp de 24H, programul EASEUS Partition Master. In mod normal acesta costa 39.95$ si ofera functii avansate de partitionare a sistemului alaturi de crearea unui CD\DVD de recuperare.

Spre deosebire de versiunea gratuita a Partition Master, cea Pro ofera posibilitatea realizarii unui CD\DVD de recuperare. Este o functie esentiala deoarece paritionarea poate implica anumite riscuri. Acest CD de recuperare face diferenta intre un Pc care nu mai porneste in urma acesteui operatiuni si unul functional.

Aceasta versiune a Partition Master functioneaza pe Windows 2000/XP/Vista 32 bit si 64 bit. Licenta este valida pentru uz personal pe un singur PC.

Cum puteti obtine licenta:

1. Descarcati programul folosind link-ul de mai jos:
https://www.techsupportalert.com/downloads/epmpro4.0.1.zip

2. Dezarhivati intr-un folder si rulati programul EPMProSetup.exe pentru a instala produsul. Programul este complet si nu necesita serial pentru activare.

3. Operatiile standard cum ar fi: creare, redimensionare, mutare, stergere, copiere sunt disponibile ca icon-uri in meniul din partea de sus a programului. Nu uitati sa creati un CD de recuperare inainte de a face orice operatiune.
easeus partition master

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply