PC Tools Firewall Plus 6.0.0.69 a fost lansat

Va spuneam mai demult despre perioada de testare Beta a programului Pc Tools firewall Plus, un program excelent si gratuit. Zilele acestea a fost lansata versiunea finala: 6.00.69 ce poate fi gasita pe pagina oficiala de download.

Programul ofera este acum disponibil pentru descarcare oferind cateva functii noi.

PC Tools firewall plus 6

Schimbarile principale aduse acestei versiuni:


  • Profiluri – aceasta inovatie majora simplifica capacitatea utilizatorului de a aplica setari de securitate particularizate diferitelor tipuri de retele pe care le vor utiliza. Utilizatorii pot fie modifica profilul deja inclus sau crea un numar practic nelimitat de noi profiluri pentru a se potrivi cu nevoile fiecaruia.
  • Drivere de Retea Reconstruite – Driverele de Retea au suferit modificari importante pentru a putea “ascunde” complet PC-ul intr-o retea necunoscuta, stabilitatea a fost imbunatatita, a fost adaugat suport complet pentru Platforma de Filtrare Windows si o noua platforma pentru managementul protocoalele TCP\IP in Windows Vista.
  • Schimbari grafice – Interfata grafica principala, a pastrat aspectul produselor PC Tools, insa ofera o noua ordine a functiilor, una mai logica.
  • Suport Windows 7 – Firewall Plus ofera acum suport integral pentru versiunile 32-bit si 64-bit alw noului sistem de operare de la Microsoft – Windows 7.


Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “PC Tools Firewall Plus 6.0.0.69 a fost lansat”

  1. alessio

    l-am instalat pe win7,impreuna cu avira si spyware terminator(hips activ)si sunt multumit.desi am avut unele mici probleme la torente(bloca tot)am rezolvat intre timp…

  2. FaraVirusi.com » Blog Archive » PC Tools Firewall 6 obtine primul loc pentru Protectie Proactiva

    […] Tools Firewall 6 a carui lansare o anuntam in acest topic a obtinut un procent de 99% si astfel un calificativ EXCELENT al protectiei proactive impotriva […]

Leave a Reply