F-Secure Internet Security 2010 – Lansare oficiala

Va prezentam o oferta de licenta GRATUITA pentru F-Secure Internet Security 2010 inca de acum cateva zile, insa lansarea oficiala a produsului a avut loc abia astazi.
Tot astazi a avut loc si lansarea noii sigle F-Secure (vezi mai jos) si a noului slogan: “Protecting the irreplaceable” ce inlocuieste mai vechiul “BE SURE”

F-secure logo

Daca pana acum componenta Antivirus a programului folosea motorul Kaspersky alaturi de motoarele proprii, incepand cu versiunea 2010 vor fi folosite motoarele BitDefender si cele create de F-Secure: Hydra, Gemini, Pegasus, noul DeepGuard 2.0 si Blacklight

F-Secure® Internet Security™ 2010 ofera o mai buna securitate online fara a incetini computer-ul. Noua versiune, complet redesenata grafic ofera o performanta vizibil imbunatatita, incluzand cu 70% mai putina memorie consumata si scanare cu 60% mai rapida. De asemenea este oferita o protectie sporita impotriva virusilor, e-mail-urilor de tip spam si a criminalilor cibernetici.

Actualizarile automate si tehnologia avansata de tip “cloud” asigura cea mai rapida protectie impotriva noilor amenintari. A fost introdusa o noua componenta “Browsing Protection” ce va afisa care site-uri sunt sigure si care nu pot fi vizitate in deplina siguranta. Site-urile infectate sunt blcoate automat, in timp ce noul modul “Parental Control” va tine copii la distanta de continutul ofensator de pe internet.
De asemenea acum F-Secure poate lua decizii automate pentru majoritatea actiunilor\virusilor intalniti, iar pentru celelalte va alerta utilizatorul. Astfel numarul de alerte scade dramatic.

f-secure internet security 2010

Puteti descarca si testa F-Secure Internet Security 2010 chiar acum folosind link-ul de mai jos:
https://campaigns.f-secure.com/upgrade2010/index.html

Nu uitati ca puteti de asemenea beneficia de licenta GRATUITA timp de 3 luni pentru F-Secure Internet Security 2010. Detalii mai jos:
https://www.faravirusi.com/2009/08/15/f-secure-internet-security-2010-3-luni-gratuit/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “F-Secure Internet Security 2010 – Lansare oficiala”

  1. adrian

    cristi sa luat dupa tn si a pus si el aceasta stire ca multe altele

  2. Shakalu

    Propunere: Radu baga un vote daca e lumea interesata de solutiile de business pe care o ofera providerii de antivirus.

  3. Mihai Bairac

    interesant…!

Leave a Reply