G Data TotalCare 2010 – protectie sporita cu doua motoare antivirus

G data 2010Stiti bineinteles ca nu poti instala mai mult de doua programe antivirus intr-un calculator. De asemenea ati aflat probabil despre programele antivirus multi-engine. Acestea fac un lucru simplu: combina sub aceeasi interfata grafica mai multe motoare antivirus – de la producatori diferiti.

Pana de curand acestea ofereau intr-adevar o detectie mai buna decat a unui antivirus luat separat, dar in schimb consumul de resurse si viteza de scanare erau foarte mari.

La inceputul anului, inca din perioada de testare Beta cei de la G Data se laudau ca vor revolutiona acest lucru si anume vor aduce pe piata un program cu o detectie excelenta si cu un consum foarte mic de resurse. Am fost circumspect si am testat programul.

Intr-adevar G Data InternetSecurity 2010 este ceva diferit. Programul combina motoarele antivirus ale Avast! si BitDefender si pana acum a concurat de la egal la egal si uneori a depasit AVIRA AntiVir ca detectie totala in majoritatea testelor.

De altfel, in cadrul testului din luna august efectuat de publicatia Virus Bulletin, G Data Antivirus 2010 a obtinut cel mai mare procentaj la detectia totala: 99,57%. De asemenea numarul alarmelor false in acelasi test a fost 0.

Daca versiunea 2009 ajungea sa consume uneori si 200 MB RAM in timpul rularii, G Data 2010 nu trece de 40 MB RAM.

g data total security 2010
O licenta pentru G Data Antivirus 2010 costa doar 24.95$, un pret destul de mic avand in vedere combinarea a doua module antivirus si eficienta sporita. De asemenea versiunea InternetSecurity ce include si Firewall si Anti-Spam este doar 29.95$. Daca doriti Backup de date sau optimizarea sistemului puteti opta pentru versiunea completa: G Data totalCare 2010.

Este un program excelent pe care va recomand sa-l testati si poate chiar achizitionati daca va place cum se misca pe sistemul dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii exista un clip cu o mica evaluare a sa pe YouTube. Puteti vedea modul de instalare, configurare si functionare a programului.

Pentru a descarca versiunea de testare urmati link-ul de mai jos:
https://www.gdata-software.com/trial-versions.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “G Data TotalCare 2010 – protectie sporita cu doua motoare antivirus”

 1. Claudiu

  Din ce citeam pe softpedia, consuma de resurse de indoaie chiar si un QuadCore. Sunt curios daca s-a schimbat ceva.

 2. Mikay

  Il descarc si eu acum sa il testez. 🙂

 3. Claudiu

  L-am pus si eu. Dar doar antivirusul, adica G-DATA 2010 Antivirus. Consuma maxim 30 M de memorie si se misca foarte bine. Pana acum, foarte multumit.

 4. Scorpion

  hmmm radu freo licenta pt G-data nai??:D

 5. FaraVirusi.com » G Data InternetSecurity 2010 – doar 9,99 euro

  […] mai multe detalii despre produsele G Data cititi acest articol: https://www.faravirusi.com/2009/09/05/g-data-totalcare-2010-protectie-sporita-cu-doua-motoare-antivir… // Promotia se desfasoara prin intermediul partenerilor IT Sistem […]

Leave a Reply