PrevX – Castiga o licenta GRATUITA

prevxPrevX este un program ce foloseste tehnologia “cloud” pentru protectia Pc-ului impotriva tuturor tipurilor de amenintari fiind axat in special pe rootkit, keylogger, spyware. Tehnologia “cloud” practic ofera acces la un volum extraordinar de mare de informatii la o baza de date comuna utilizatorilor antivirusului respectiv. Beneficiile ei se calculeaza in timpi extraordinar de raspuns si consumului mai mic de banda si spatiu pe hard disc. Acest progres se datoreaza faptului ca acelasi fisier nu este scanat de fiecare data cand este intalnit, ci o singura data si rezultatele sunt stocate in “cloud” pentru ca oricare alt utilizator sa le poata folosi. Un alt avantaj rezultant din acest principiu este consumul redus de resurse.

Prevx este unul din acest tip de antivirusi care se bazeaza informatia colectiva a utilizatorilor. Spre deosebire de alte produse similare care combina semnaturile cu inteligenta comuna, Prevx merge strict pe principiul “cloud”. Din aceasta cauza o conexiune la Internet este absolut necesara, in lipsa ei aplicatia devening absolut inutila.

De curand s-a lansat versiunea RC a noului program Prevx 3.0 de protectie a browser-ului web. Echipa Prevx doreste sa gaseasca un nume potrivit pentru acesta.
De aceea a lansat un concurs si cel care va alege cel mai bun nume va primi o licenta gratuita.

Sunt puse la bataie 10 licente gratuite si numele trebuie postat pe forumul lor oficial la adresa de mai jos:

https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=252663

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply