Prelungeste-ti licenta AVIRA Gratuit si obtine o reducere de 15% pentru prietenul tau

Avira discount
Ai achizitionat o licenta AVIRA AntiVir Premium sau Security Suite? Vrei sa obtii prelungirea GRATUITA a licentei cu cel putin 90 de zile?

Ei bine, Avira are acum o oferta atractiva. Recomanzi programul Avira unui prieten, iar acesta primeste reducere 15% la achizitionare, iar tu inca 90 de zile de licenta GRATUITA. Fiecare prieten care a cumparat produsul folosind link-ul tau, inseamna automat inca 3 luni de licenta gratuita. Spre exemplu, daca ai avut 4 prieteni “buni” obtii licenta GRATUITA timp de un an.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular aflat la aceasta pagina:

https://license.avira.com/en/recommendedfriend.html (vezi poza de mai jos)discount avira


Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

24 responses to “Prelungeste-ti licenta AVIRA Gratuit si obtine o reducere de 1524 pentru prietenul tau”

 1. un om

  mi s-a intamplat ceva straniu. intrai pe site-ul tau si avast! imi date o atentionare care suna cam asa: protectia rezidenta a blocat accesul catre site-ul good-week.cn. ce se intampla ? se pare ca firewall-ul meu e vulnerabil? rog raspuns rapid !!

 2. Laligatoru

  Salut

  Si eu am patit aceeasi chestie . Am intrat pe site-ul http://www.faravirusi.com si avira mi-a sarit imediat in cap ca “hxxp.good-week.cn contains recognition pattern of the html/crypted .

  Cred ca ai fost virusat 🙂

 3. un om

  am intrat de trei ori pe site-ul tau si de trei ori acelasi mesaj: conexiunea catre site-ul periculos good week.cn,a fost blocata. am dezinstalat si apoi reinstalat comodo firewall si degeaba…

 4. un om

  acum,daca tot te-am prins, poate imi explici ceva. dr web dupa ce mi-a scanat sistemul si m-a asigurat ca n-am virusi mi-a postat ceva pe ecran. voila:
  “Windows operating systems use the HOSTS file to map text hostnames to IP addresses. Modifications to the HOSTS file indicate possible operation of malicious software. Do you want to restore the default HOSTS file?”
  ce fac ?

 5. un om

  l-as trimite doar ca habar n-am sa caut fisierul 🙂

 6. Kashim

  Nu stiu cine o sa-l cumpere 😐 Da’ incerc :))

 7. Raducorleone

  @Radu :care-i treaba pana la urma e virusat site-ul ??? 🙁

 8. Kashim

  Ma bag si eu: Avira nu mi-a zis nimic. Sa fie din cauza ca am NoScript?

 9. Devirusare

  Nu a fost nimic. Era un link in blogroll care avea ceva probleme + niste setari.
  Nimic grav.

 10. flo

  nu se primesc 3 luni decat daca prietenul cumpara produsul. Aviz amatorilor!

 11. Claudiu

  Nu fac reclama, dar ia uitati ce pret are Avira aici : https://www.g2play.net/store/Avira-AntiVir-Premium-1-Year-3-PC-License-Key.html. Am mai cumparat de la ei si totul a mers brici.

 12. oana

  am instalat avira dar in urma instalarii nu ma mai lasa sa accesez my computer si foldarelen lor decat prin click dreapta si explorer .deasemenea in loc de foldere mi-au aparut niste casete
  eu vreau k totul sa fie ca inainte
  ce fac?
  astept raspuns urgent pe mail

 13. Carmen

  Salut!Am instalat Antiv Avira Premium gratis pe 30 de zile,inainte cu4 zile de scadenta,m-am hotarat sa-l prelungesc pe 2 ani,m-am inregistrat pe sit si m-am dus la banca ca sa-l platesc.Problema este ca mi-au scazut cele 30 de zile ,imi apare ca licenta este scazuta ,cu toate ca antivirusul este inca activ,dar nu imi apare nicaieri noua licenta pe 2 ani.Stie cineva ,de ce?Trebuie sa mai completez ceva?Va rog sa ma ajutati!

 14. Carmen

  Nu am primit nici un e-mail,dar,pe pagina Avira,ei au scris ca in cazul in care nu primesc e-mail pentru confirmare ,sa caut in Cos, filtrul spam,ar putea sa fi luat e-mailul ca un mesaj nedorit.Sincer,filtrul spam nu stiu de unde sa-l iau,nu sunt atat de avansata in cunostinte despre calculator.Iti multumesc ca mi-ai raspuns la mesaj.

 15. Carmen

  Ma bucur mult ca ma ajuti sa-i dau de capat.Cele doua casute sunt goale.Pe pagina Avira scrie ca platile internationale(am platit ptr banca germana) dureaza 5-10 zile lucratoare(am platit pe 17 noiembrie),totusi confirmarea mi-au dat-o pe loc,le-am explicat ca in 3 zile imi expira antivirusul,10 zile ca sa astept o confirmare de la banca e mult.Si atunci, cum de nu mi-au trimis un e-mail?E posibil sa mi-l trimita peste 10 zile?Daca-i dau clic dreapta pe Avira AntivPremium,imi arata ca licenta a scazut pe 20 noiembrie si obtiunile sunt active.Ce fac in cazul in care mi se dizactiveaza antivirusul,inchid calculatorul si astept fisierul acela HBDV:KEY?

 16. Carmen

  E vina mea ca nu am primit la Licenta pe 2 ani ,cum am scris si mai sus, cunosc numai notiunile de baza despre computer.Cand am descarcat Antiv Avira Premium,am ales licenta pe 6 luni,dar nu am stiut cum sa o inregistrez,asa ca,am lasat-o pe desktop si am descarcat-o inca o data numai pe o luna.Eu am platit Licenta pe 2 ani fiindca e un antivirus foarte bun,calculatoul merge mai repede,iar messengerul merge mult mai bine ca inainte Am avut Norton din fabrica pe o luna.In baza de date la Avira sunt inregistrata cu Licenta pe 6 luni,dupa ce imi expira acest termen,pot sa ma bucur inca 2 ani de acest minunat antivirus.Ii multumesc inca o data lui Radu ca mi-a raspuns la mesajele mele!

 17. Alex

  caut o prelungire a licentei…deoarece eu am avut update automat si gratis a licentei timp de 12 zile( adik knd imi expira licenta odata la o luna si mi se reupdata singura se punea 1 zi la cele 12 zile si dupa calculele mele au trecut decat 4 zile din alea 12 si la inceputul anului 2011 ar trebui sa fie a 5 zi dar mie cand mia expirat la inceputul lunii decembrie…mai exact pe 1 .12 .2010 eu nu am avut internet si updatarea nu a putut avea loc….si acum nu se mai updateaza deloc si imi spune ca si updatarea anti-virusului pe langa cea a licentei este imposibila…..si nu vreau nici in ruptul capului chiar daca am Win 7 Ultimate original….sa dau bani acum sa imi cumpar licenta….care ma poate ajuta ma gaseste la id-ul new_life_for_tsapu , apropo sunt din bucuresti:D

Leave a Reply