Norton 2010 Final a fost lansat (VIDEO)

Produsele Norton 2010 de la Symantec au fost lansate, Norton antivirus 2010 si Norton Internet Security 2010.

norton internet security 2010

Iata lista schimbarilor si imbunatatirilor fata de versiunea 2009 (la final aveti si clip-ul VIDEO oficial de prezentare):

Imbunatatiri de performanta
Produsele din seria 2010 au imbunatatiri in ceea ce priveste performanta, continuand “traditia” produselor din 2009. Build-urile Beta vor fi actualizate regulat, cu ultimele actualizari ce vor imbunatati performanta si functionalitatea.

Norton Insight este imbunatatit

Norton Insight este construit pe o tehnologie Symantec Quorum introdusa pentru prima data in produsele 2009. In 2010 Norton Insight ofera informatii asupra prevalentei, vechimii si timpului de rulare in regim de performanta.

Download Insight
Download Insight este o noua linie de aparare impotriva introducerii aplicatiilor suspecte in sistem.
Acesta monitorizeaza descarcarile kit-urilor de instalare si analizeaza si clasifica automat aplicatiilr utilizand tehnologia Quorum, oferind un rating al increderii pentru aplicatie inainte de a permite executarea acesteia sau a kitului de instalare.

Monitorizarea performantei
Monitorizarea performantei permite acum monitorizarea evenimentelor de sistem cum ar fi instalarea aplicatiilor si monitorizarea performantei proceselor. Aceasta informatie este inscrisa intr-un grafic de-a lungul timpului, pentru a face mai usor determinarea aplicatiei care este de vina pentru degradarea performantei sistemului.

SONAR Imbunatatit
Tehnologia de protectie comportamentala SONAR a fost complet rescrisa pentru produsele 2010. Acum utilizeaza de asemenea tehnologia inteligenta Quorum pentru a imbunatati detectia si a reduce numarul de alarme false.

Reducerea Energiei Consumate
Optiunea de Reducere a Energiei consumate (power saving) ajuta la conservarea puterii bateriei ruland doar procesele critice cand laptop-ul este in modul AC power.

Mod silentios (Silent Mode)

Functia Silent Mode a fost imbunatatita pentru a include modul Silentios la detectarea automata a programelor de inscriptionare CD\DVD si a aplicatiilor de inregistrare media. Utilizatorul poate de asemenea sa defineasca propriile aplicatii care vor declansa modul silentios.

Anti Spam
Tehnologia Anti-Spam a fost complet rescrisa pentru produsele generatiei 2010. Modulul Anti Spam utilizeaza acum tehnologia Symantec Brightmail.

Suport pentru Windows 7

A fost adaugat suport complet pentru Windows 7, inclusiv suport pentru Teredo si Home Groups.


Pentru DOWNLOAD si alte informatii accesati link-ul urmator:
https://www.everyclickmatters.com/products/overview.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Norton 2010 Final a fost lansat (VIDEO)”

 1. Danielu'

  Nici un comentariu… Se pare ca nu prea mai folosesc multi Norton in Europa :D.

 2. Iulian

  Eu l-am folosit atat 2005 ( o sugativa de resurse + ca nu mi se parea ca fiind un Av foarte bine sudat intre scaner si update s.a.) apoi am trecut la 2009 care sincer sa fiu a fost un soc pentru mine sa vad cat de mult au evoluat cei de la Symantec iar 2010 are aceleasi carcateristici doar ca sunt duse la un nivel superior.

  Felicitari celor de la Symantec care au inteles ce vrea end-userul de la anti-virusul sau si anume protectie maxima la un nivel cat mai scazut de resurse.

  P.S.

  Radu astept cu nerabdare o oferta din partea celor de Symantec! 😉

 3. Raducorleone

  @Iulian : o sa asteptzi mult si bine…astia de la symantec nu au oferte 😐

 4. Claudiu

  Am si eu instalat de 2 zile NIS 2010. Inainte aveam NIS 2009, dar cand am pus NIS 2010 licenta mi-a vazut-o automat. Efectiv, nici nu se simte in sistem, cele 2 procese consumand maxim 10 M. Sunt curios daca mai este vreun antivirus actual care sa consume asa de putina memorie. Are si gaming mode care intra automat in functiune cand ma uit la un film sau joc ceva. Include multe tehnologii noi si inovatoare, una din ele fiind Quorum. Per total mi-a lasat o impresie excelenta, Symantec au revenit in forta (ar fi fost culmea sa dea gres avand in vedere ce resurse dispun). Tare am impresia ca in foarte scurt timp vor ajunge pe primul loc atat la detectie cat si la calitatea firewall-ului, avand in vedere ca i-a cumparat si pe cei de la PC Tools.

 5. nelu

  Norton Internet Security 2010 – Licenta gratuita pentru 3 luni

 6. Super Oferta: Produsele Norton 2010 – 65% Reducere

  […] de lista schimbarilor aduse de Norton Internet Security 2010 fata de versiunea 2009, accesati acest link. // Printr-o oferta speciala Romtelecom, puteti avea cele doua produse la un pret foarte bun, cu […]

Leave a Reply