EASEUS Partition Master Professional Edition – GRATUIT doar astazi (14 sept)

easeus partition masterV-am prezentat pe 1 septembrie oferta pentru programul EASEUS Partition Master. A fost valida doar 24H si probabil nu ati prins-o.

Astazi exista o noua oferta, din pacate valida tot 24H (14 septembrie). In mod normal acest program costa 39.95$ si ofera functii avansate de partitionare a sistemului alaturi de crearea unui CD\DVD de recuperare.

Spre deosebire de versiunea gratuita a Partition Master, cea Pro ofera posibilitatea realizarii unui CD\DVD de recuperare. Este o functie esentiala deoarece paritionarea poate implica anumite riscuri. Acest CD de recuperare face diferenta intre un Pc care nu mai porneste in urma acesteui operatiuni si unul functional.

Aceasta versiune a Partition Master functioneaza pe Windows 2000/XP/Vista 32 bit si 64 bit. Licenta este valida pentru uz personal pe un singur PC.

Cum puteti obtine licenta:

Accesati site-ul GiveAway of The Day si descarcati produsul. Apoi instalati-l.

Download: https://ro.giveawayoftheday.com/

easeus partition master

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “EASEUS Partition Master Professional Edition – GRATUIT doar astazi (14 sept)”

  1. andrei

    Un program foarte bun într-adevăr, căruia i-am „dedicat” şi eu câteva rânduri, iar oferta GAOTD este valabilă până mâine dimineaţă (ora 10). Ce aş fi curios să aflu este dacă l-a testat cineva pe Windows 7 şi nu mă refer doar la instalare.

  2. adrian

    Merge foarte bine pe Windows 7. Am copiat o partitie de pe hardul fix pe hardul portabil.

  3. marius

    poti sa-mi zici si mie te rog daca iau de pe Giveaway of the Day un program in ziua respectiva cind este promotia,pot sa-l instalez in alta zi?Adica are pe undeva vreun serial pe care sa-l pot folosi?

Leave a Reply