Mx One Antivirus – Antivirus pentru USB (Gratuit)

mx one antivirusInfectiile venite prin stick-urile USB sau alte dispozitive de acest fel: iPod ™, mp3, mp4, M2, SD sunt frecvente in ziua de astazi si multi doresc o unealta eficienta pentru protectia stick-ului chiar inainte de a se virusa.

V-am prezentat Panda USB Vaccine, o unealta eficienta de imunizare a PC-ului si dispozitivelor USB, insa acum va voi arata un program care se instaleaza direct pe unitatea amovibila si o protejeaza de orice virus ar putea patrunde.

Se numeste Mx One Antivirus, este GRATUIT si este compatibil cu orice alt antivirus instalat in sistem:

AVG, Avira, BitDefender, NOD32, Norton, etc.

Caracteristici:

 • Protectie contra categoriilor: Virus, Trojans, Worms, Spyware (Spyware), Hacking Tools (Hacktools), Software Risk (Riskware)
 • Protectie in timp real cu:
  – Sistemul “CHECK AND DESTROY” detecteaza si indeparteaza toti virusii care incearca sa infecteze dispozitivul conectat la un PC infectat, chiar si virusii necunoscuti.
  – Sistemul de protectie “Guardian” protejeaza PC-ul de virusii care pot veni de pe un dispozitiv USB infectat indiferent daca exista Mx One Antivirus instalat pe acel stick sau nu.
 • Protectie impotriva virusilor necunoscuti si a variantelor noi prin detectiile euristice\generice “Heuristic ONE” si “GENERIC ONE”
 • Necesita doar 1MB spatiu disponibil pe stick sau PC-ul unde este instalat.
 • Complet GRATUIT

Pentru a descarca Mx One Antivirus 4 accesati link-ul de mai jos:
https://ldcmx.info/descargar.php?des=mxone

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

16 responses to “Mx One Antivirus – Antivirus pentru USB (Gratuit)”

 1. Raducorleone

  se poate folosi si pentru a scana tot comp-ul ?

 2. robby95

  Salut Radu, am descarcat acest AV pentru USB si l-am instalat pe dispozitiv, dar are doar 377 de semnaturi pentru virusi. Acum intrebarea: aceste semnaturi sunt doar pentru dispozitive USB, MP3, iPOD…adica nu o sa detecteze virusi facuti pentru Windows??? Si inca ceva, am facut un update si mi-au aparut 2 executabile ale AV-ului. In cazul acesta ce e de facut? Sa sterg primul executabil sau sa le las pe amandoua? Multumesc mult!

 3. robby95

  OK, iti multumesc foarte mult pentru raspuns, chiar aveam nevoie!

 4. catalin c

  cand am vrut sa descarc acest program A-SQUARED m-a anuntat ca e Trojan GENERIC IK……. care este adevarul ?…. cine ma poate lumina?!

 5. Mario

  salutare la toti bv Radu face o treaba bun dar am si eu o problema de ce nu pot sa instalez programu asta>?sau mai bine zis cum se instaleaza ca eu ieam dat instal si ami da erroare lam bagat in c/si nimica /sau asta ruleaza nu-mai pe stik >? te rog sami raspunzi si mie Multumesc

 6. FlorinS

  @ Catalin C – cel mai probabil e o detectie falsa (false-positive) din partea engine-ului Ikarus – cunoscut de astfel pentru rata mare de FP- , eu l-am scanat cu KIS si e curat , ce-i drept nu numai Ikarus ci si McAfee+Artemis , Sophos, Panda,Norman,eSafe si inca cativa spun ca e malware dar cred ca e detectie falsa mai ales ca e detectie generica. Rezultatele scanarii : https://www.virustotal.com/analisis/08ced7af3e84ca9897639f63e72cdce9f32249ec2bcc08cce5e1c329a78da7b9-1253043707

 7. catalin c

  da mersi mult de mesaj FlorinS…….am vazut ca procesul mxone.exe este la fel cu denumirea produsului ….. desi am cautat ceva informatii pe google ca sa fiu sigur ….. oricum eram in alerta fiind ca am descoperit un alt trojan ADCLIKER A2….si mergea ca naiba se restarta mereu…. si azi s-a restartat si am gasit acest trojan generic……multumesc de mesaj

 8. tutorialepc

  Hai sa iti zic eu care e cel mai bun antivirus pentru stick-uri ca sa nu se infecteze cu virusi gen autorun, pur si simplu creezi un folder cu numele “Autorun.inf” ii schimbi atributele in Hidden (sa nu il vezi tot timpul acolo) si Read Only (dar nu neaparat) si gata nici un calculator virusat nu o sa isi mai creeze acel fisier autorun.inf.

 9. tutorialepc

  @Radu: Da nu zic eu ca nu au ceva in plus sau ca nu sunt automate dar unele se instaleaza, altele mananca resurse ceea ce mie unul nu imi place nici una din variantele astea, imi plac sistemele curante fara prea multe porcarii si antivirusi antimallware si mai stiu eu ce programe de dezinfectie/spam/ email scan etc (unu e ok gen avg sau avast dar fara toate optiunile + firewall de la windows)

 10. Mario

  salut prieteni salut Radu pai am xp profisional si este pe 32 bits>?poate ami zici si cum sa fac cu el daca nu te deranjeza>?cum am mai zis am incercat in tot felul si nu am putut>? poate nu-am facut eu bine cine stie 🙂 dar ieam dat instal si ieam dat si calea unde sa se duca si tot de jeaba ami dadea o erroare acuma sati zic ce erroare era aiea nu am prea inteles ce scriea acolo dar daca vrei sa vezi ce erroare ami da am sal instalez iear si am sati arat >? Multumesc sper ca nu team zapacit 🙂 Bafta la toti

 11. Manu

  Poate fi folosit si pe cardurile de memorie ale aparatelor foto?

Leave a Reply