AVIRA Free implineste 10 ani si ofera 10 luni licenta GRATUITA pentru Avira Premium

AviraPentru urmatoarele zece zile specialistii in securitate IT de la Avira ofera oricui achizitioneaza produsele proprii 10 luni de licenta GRATUITA aditionala. In plus vor fi lansate versiuni in cateva limbi noi pentru peste 100 milioane de utilizatori.

Tettnang, 16 Septembrie 2009
– Cu ocazia aniversarii a zece ani de protectie Gratuita oferita de Avira Free Antivirus, Avira a decis sa prezinte clientilor sai un cadou special: Oricine va achizitiona Avira AntiVir Premium sau Avira Security Suite pentru utilizatorii casnici sau Avira Small Business Suite pentru uz comercial vor primi zece luni licenta aditionala GRATUIT.

Cu alte cuvinte platesti pentru 12 luni si primesti 22. Oferta aniversara este valida in perioada 16 – 26 Septembrie a.c. si este disponibila doar pentru cumparaturile efectuate prin Avira online shop.

Zece ani de protectie GRATUITA
Povestea de succes Avira a inceput acum mai bine de 20 de ani, cand compania s-a axat pe protectia comerciala sau privata. In efortul de a contracara virusii ce se raspandeau in afara marilor retele ale corporatiilor, Avira a lansat o versiunea gratuita pentru utilizatorii casnici pe data de 16 septembrie 1999: Avira AntiVir Personal – Antivirus Gratuit.

Timp de zece ani, acest program gratuit, medaliat de multe ori, a protejat peste 100 milioane de utilizatori contra virusilor, Troienilor si a altor amenintari informatice.
Antivirusul gratuit este disponibil in limbile Italiana, Franceza, Germana si Engleza pe site-ul www.free-av.com. Pana la finele anului vor fi disponibile versiunile in limba Spaniola, Rusa si Japoneza.

Sursa: Avira

Pentru cei care apreciaza acest antivirus si-l folosesc va recomand sa profitati de aceasta oferta extraordinara. Merita!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “AVIRA Free implineste 10 ani si ofera 10 luni licenta GRATUITA pentru Avira Premium”

 1. Miky

  Radu crezi ca se aplica si la reinnoire: spre exemplu…au mai tot aparut gratuit 3 luni, 6 luni si acuma eu daca reinnoiesc pot sa beneficiez de promotie?

  Off-topic: am pus KIS 2010 pe windows 7 64 bit si am oprit instalarea restartand calc. Se pare ca s-a facut o instalare corupta pt ca de atunci nu pot sa mai pun nici o varianta de Kaspersky pt ca da eroare ca nu poate inregistra in registru niste chei. Am incercat cu regedit si nu pot sa le deblochez..si nici sa le sterg evident. Am incercat cu Kav Remover, registrykiller si alte programele dar nimic..se pare ca am probleme si cu permisiile si accesul pe acele key. Are cineva vreo solutie? MS si scuze de off-topic.

 2. Scorpion

  Radu alta promotie nu ai nar strica o licenta pt avira premium

 3. sergiu

  Frumos din partea celor de la Avira,oferta demna de luat in seama. care este parerea ta personala,Radu?

 4. Iulian

  La multi ani Avira !

 5. andrei

  Parcă ar fi scoţieni şi nu nemţi. Oferta este doar pentru produsele noi cumpărate şi exclusiv prin magherniţa lor online (numită pompos Avira online shop). Poate cu prilejul centenarului să vină cu o ofertă mai atractivă. P.S. Cine dacă tot suntem la acest capitol, cunoaşteţi de unde se poate cumpăra Avira (la cutie sau linceţă electronică) în Bucureşti ?

 6. flio

  scotieni?! Folosesc avira gratuit de vreo 18 luni, cu vreo 3 promotii ! As vrea sa fie atat de „scotieni” si altii !:)

 7. andrei

  @Radu
  Mersi frumos. Am sunat iniţial la câteva shopuleţe online şi nu „servesc” Avira.

 8. Verne

  @Andrei poate te ajuta linkul asta
  https://www.softwarenet.ro/producatori/55/Avira.html

 9. Luci

  Ceau Radu am si eu o intrebare si anume Ce parere ai de varianta free a lui avira personal pus pe un win7,ma refer la faptul ca este doar un antivirus ,ma rog cu firewall-ul windowsului si cu defenderu dezactivat?Sunt relativ in siguranta?

 10. Gabi

  Ieri mi-am cumparat avira premium de pe http://www.avira.com si imi spune ca e activat pana pe data de 25.11.2011
  Sa inteleg ca licenta e valabila 24 luni si nu 22 (12+10)?

Leave a Reply