Inmormantarea lui Patrick Swayze – Noi Virusi distribuiti prin clipuri Video

Va anuntam ieri de cateva tentative de a specula vestea mortii lui Patrick Swayze prin atacuri malware. Ei bine, in afara de asa-zisele stiri, au aparut si alte metode de a distribui virusi (aplicatii de tip rogue).

Acum este folosita tehnica codec-ului video fals. Conform F-Secure cei care vor cauta pe google clipuri video de la inmormantarea actorului vor putea da de site-uri care arata in felul urmator:

inmormantarea lui patrick swayze

Daca vei apasa buton-ul “Play” vei fi redirectionat spre o alta pagina care ar contine de fapt clip-ul propriu-zis:

patrick swayze

Daca vei apasai si pe acest video pentru a-l urmari ti se va oferi spre descarcare un fisier executabil infectat cu o aplicatie de tip rogue.


Atentie la ce site-uri vizitati si daca doriti informatii, limitati-va la paginile web de stiri consacrate sau cunoscute.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

2 responses to “Inmormantarea lui Patrick Swayze – Noi Virusi distribuiti prin clipuri Video”

  1. tom

    ajuta-ma cu cateva răspunsuri. asadar. am o problema cu browserul firefox.mai multe chiar.
    1. are momente cand ,atunci cand il inchid, nu se mai deschide decat daca dau restart la calculator. imi spune mereu ca browserul mozilla ruleaza in fundal si trebuie sa repornesc sistemul. mi se intampla macar o data pe zi.
    2. foarte des mi se intampla sa nu pot deschide o noua fereastra. trebuie sa inchid browserul si sa-l redeschid pt a deschide o fereastra noua.
    care-i motivul ?

Leave a Reply