SUPERAntiSpyware ofera Scanare Online GRATUITA

SUPERAntiSpyware este un alt program deosebit de eficient impotriva aplicatiilor de tip rogue si a malware-ului de tip Troian, Backdoor, Rootkit, Spyware, Adware.
De curand a fost lansat un serviciu de scanare online, care este de fapt o versiune portabila a SuperAntiSpyware Free. Scanner-ul va detecta si sterge peste 1.000.000 de infectii spyware\malware.
Online Safe Scanner este GRATUIT

Interfata grafica este aceeasi cu a versiunii gratuite a programului:

Superantispyware online scan

Ceea ce este si mai interesant este faptul ca poti descarca ultimele definitii pentru program fara a-l descarca integral din nou.

Pentru a accesa SuperAntiSpyware Online Safe Scan urmati link-ul de mai jos:
https://www.superantispyware.com/onlinescan.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “SUPERAntiSpyware ofera Scanare Online GRATUITA”

 1. catalin c

  acest antispyware mi-a gasit 12 virusi adware si trojani deci e destul de bun , dar mi-a bulit ESET-ul antivirus v 4 nu pot sa-l mai dezinstales , cika nu mai am spatiu pe hard desi am reusit sa dezinstalez cate-va programe tot la fel imi da eroare ….. ce sa mai fac astept opiniile voastre , trebuie iar sa reformatez ???!!!!

 2. catalin c

  Mersi mult Radu … am scanat cu DR WEB si nu mi-a gasit nimic pe hard , dar KIS 2010 mi-a gasit niste vulnerabilitati la XP SP2 se pare ca nu este original OS-ul, ceva de genul” legal software that can be used by cybercriminals to damage your data files”, si apropo am vrut sa instalez SUPERAntiSpyware, si Kaspersky mi-a aratat ca este un program periculos …SUSPECT DRIVER INSTALATION…este iar alarma falsa?!!!

 3. catalin c

  salut , am avut o revelatie si am instalat un program care se numeste ANTISPAYWAREBOT……asa ca sa vad daca gaeste ceva si am ramas uimit ce a gasit programul asta la mine in calculator 405 chei de registri infectate si 5 fisiere virusate de trojan ZLOB, plus adware de tot felul , concluzia este una …. e tare progranul si e free, Radu astept un review complet pe site la acest program, are nota 10 de la mine 🙂

 4. catalin c

  mersi mult l-am dezinstalat si am instalt programul de mai sus ,,, cine stie ce mai gasesc si cu asta desi am kaspersky nu mi-a semnalat nimik suspect la acest rogue ,, de ce ???

 5. claudyu31

  Spysweeper nu este mai bun decat Malwarebytes sau Spyware doctor?

Leave a Reply