TrustPort USB Antivirus – 6 luni GRATUIT

TrustPort Antivirus USB Edition este un soft de securitate special, destinat pentru protejarea dispozitivelor media portabile. Stick-urile USB\Flash drive au devenit un mod raspandit de a propaga infectiile informatice, iar securitatea acestora a fost neglijata mult timp.
TrustPort Antivirus USB Edition este raspunsul cel mai bun la aceasta problema. Odata instalat pe drive-ul USB, monitorizeaza in continuu fisierele copiata pe acesta, astfel incat nici un virus sa nu poata fi stocat acolo.

Alaturi de protectia in timp real, ofera si scanare la cerere a fisierelor, dosarelor din propriul PC.
Acum il puteti avea GRATUIT timp de 6 luni printr-o promotie speciala.

TrustPort USB Antivirus

Iata cum il obtineti:

1. Accesati link-ul urmator:
https://www.trustport.com/ac/softonic/en


2. Completati datele cerute si apoi adresele de e-mail a 3 sau 5 prieteni. Daca 3 dintre acestia vor da click pe link-ul primit, veti primi GRATUIT licenta pentru 6 luni.

In cazul in care s-a intamplat acest lucru veti primi un e-mail ca cel de mai jos cu licenta si link-ul de descarcare al programului.

Succes!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “TrustPort USB Antivirus – 6 luni GRATUIT”

 1. un om

  off topic, am nevoie de un pic de ajutor. se intampla ca de vreo doua zile, cand intru pe un site cu imagini, mi se afiseaza doar o parte dintre acestea, o parte nu. dau refresh, imi apar imaginile care erau absente, dar imi dispar celelate. si se incarca greu. uneori trebuie sa dau refresh pt a incarca vreun site, indiferent daca are imagini sau nu.folosesc mozilla.
  a doua prolemă este mai degraba o nelamurire. hard diskul meu spune ca este liber in proportie de 2,78 gb. am renuntat la winamp ,am mai dezinstalat niste programe pe care nu le foloseam, folosesc ccleaner, dar parca spatiul de pe hard disk imi scade mereu. sau macar nu creste desi am dezinstalat niste componente care ocupau spatiul. mersi pt raspuns anticipat.

 2. Alien

  Multumesc !
  Deja este instalat..apare doar o problema….cand doresc sa deschid meniul programului prima data apare o casuta de eroare care spune ca lipseste fisierul ,,WBHelp2.dll.The skinning sistem cannot continue without this file!,, dar dupe ce dau clic pe OK apare meniul .
  Ce este interesant e faptul ca trimiterea catre acest ,,dll,, lipsa este ,,Program files\Common Files\TrustPorth\bin\wbhelp2.dll ,, desi programul l-am instalat pe un dispozitiv USB ( asa cum spune si producatorul ) . Dll-ul lipsa nu-l gasesc nici pe dispozitivul pe care am instalat softul .
  Actualizarea ( prima ) merge greu ..cel putin la mine … este a 2-a ora ca i-mi esueaza..mai incerc ( marimea fisierului de descarcat este 43,5 MB ).

 3. Catalin

  @un om
  Ai verificat daca nu esti infectat ?
  Ce Sistem de operare ai ?
  Gaseste ceva Ccleaner cand scanezi
  Verifica My Documents

 4. un om

  catalin @
  nu sunt infectat. am avast. am dat un scan si cu drweb scaner. o sa scanez si cu malwarebytes. am windows xp. ccleaner nu gaseste nimic.cand intru pe un site cu imagini, mi se afiseaza doar o parte dintre acestea, o parte nu. dau refresh, imi apar imaginile care erau absente, dar imi dispar celelate. si se incarca greu. uneori trebuie sa dau refresh pt a incarca vreun site, indiferent daca are imagini sau nu.

 5. Catalin

  @un om
  incearca sa reinstalezi firefox-ul sau vezi daca cu IE merge mai bine

Leave a Reply