Easy File Locker – Protejeaza-ti Fisierele Personale GRATUIT

Va prezentam Prevent, un program ce poate bloca copierea sau modificarea fisierelor importante pentru o mai buna protectie a datelor personale.

Am gasit intre timp un program si mai eficient care permite ascunderea unor fisiere, blocarea accesului, editarii sau copierii lor. Poate bloca fisiere sau foldere si in plus programul respectiv care face toate astea poate fi protejat prin parola pentru a nu fi dezinstalat.
Se numeste Easy File Locker si este GRATUIT si simplu de utilizat.

easy file locker

Pentru a descarca Easy File Locker 1.1 accesati link-ul de mai jos:
https://www.xoslab.com/download/EFL1.1_Setup.exe


Nu functioneaza pe sistemele 64-bits.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “Easy File Locker – Protejeaza-ti Fisierele Personale GRATUIT”

 1. Ovidiu

  Este extraordinar! Nu ruleaza la startup, nu ocupa resurse in mod semnificativ, nu poate fi dezinstalat fara parola nici chiar din Safe Mode!Un program foarte util!Multumesc administratorului pentru solutiile extraordinare, de un real folos prezente pe acest blog! Tine-o tot asa:)

 2. Ovidiu

  Exista deja versiunea 1.2!

 3. iosif

  Asupra folderelor nu actioneaza?

 4. iosif

  Thx

 5. iosif

  Si totusi… se poate dezinstala chiar si cu parola setata. Am folosit Revo Uninstaller si ce-i drept, mi-a aparut pop-up-ul care imi cerea parola, dar am ignorat-o si am continuat sa dezinstalez programul. Bine e ca si dupa ce am dezinstalat programul, toate setarile ce le facusem asupra unui fisier/folder nu s-au schimbat.

 6. Sorinu

  Daca folosesc Easy File Locker sa blochez accesu, stergerea blocata si editarea blocata unor foldere. Si sa zicem din nush ce motiv mi s-ar strica windowsu, si nu as mai avea acces la windows nici prin safe mode ca sa pot “dezactiva actiunile care le-am pus inainte pe folderele alea(blocare, editare si acces)”, dupa ce as reinstala windowsul, cum as mai putea sa am acces la fisierele alea? au mai ramas setarilea care le-am facut cu Easy File Locker asupra folderelor alea?

 7. Elisa

  Cum fac sa dezinstalez programul daca nu mai stiu parola?

Leave a Reply