Secret Disk – Creeaza o Partitie Invizibila Protejata cu Parola

V-am mai prezentat programe de criptare, decriptare de-a lungul timpului, insa astazi va voi arata ceva mai diferit. Criptarea poate dura mult timp in functie de numarul fisierelor si de aceea unii vor cauta ceva ce face lucrurile mai rapid.

De aceea, daca aveti date personale: poze, documente, clipuri video, etc pe care doriti sa le protejati si ascundeti pentru a nu fi modificate sau accesate de alti utilizatori ai PC-ului exista Secret Disk, un program care creeaza o partitie noua pe care o face invizibila si protejata cu o parola.

Secret Disk

Utilizarea sa este facila. Il instalati, il porniti, alegeti o parola si apoi veti vedea o noua partitie X: care va apare in My Computer. Pe ea puteti stoca datele dorite si apoi o puteti ascunde.
Secret Disk, dupa cum ii spune si numele realizeaza un disc\partitie secreta, protejata prin parola, practic nu foloseste procesul de criptare. Are marele avantaj ca este foarte rapid si usor de folosit.


Descarcati Secret Disk GRATUIT urmand link-ul:
https://privacyroot.com/software/setups/setup_secret_disk.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

15 responses to “Secret Disk – Creeaza o Partitie Invizibila Protejata cu Parola”

 1. d.c

  mi’a aparut partitia x: da.. are aceiasi marime si acelasi spatiu liber ca si partita c: sa inteleg ca totul se salveaza in c:?? in cazul asta de cam aiurea daca trebuie sa formatez c:’ul se duce totul de rapa si din x:.. am inteles bine?

 2. Danielu'

  Interesant soft, dar intrebarea e:
  Daca se pune hardul pe un alt computer ce nu are instalat acest program, partitia este vizibila sau ramane mereu ascunsa?
  Eu as prefera sa ramana ascunsa, dar nu stiu daca face asa ceva.

 3. Edward

  Fiind criptata, va ramane ascunsa si pe alt computer pe care vei monta hardul, mai mult de atat, cred ca nu o vei putea accesa de pe computerul respectiv deloc.
  Dar, eu folosesc truecrypt, e opensource si e excelent chiar si pentru ascunderea partitiei de sistem.

 4. Danielu'

  Chestia e ca nu e criptata partitia ce o creaza, ci doar protejata de parola:

  Secret Disk does not encrypt any files. Secret Disk only limit access to secret location with your files and ties virtual disk to it when needed. This will provide you enough security to hide your files from accident person taking control over your PC, but doesn’t guarantee top level security (because files stored on your disk ‘as is’, without encryption).

 5. Andrei

  Daca este folosita pornirea in safe mod sau oprirea sericiului din task manager ,poate fi accesata? la uninstall cere parola?
  multumesc.

 6. danthebear

  Softul acesta are o hiba,cel putin in windows 7.Daca rulezi windowsul si cu folderele si partitiile ascunse,in Users/X/AppData/Roaming vei gasi User Recycle Bin;daca tu sau un”binevoitor” recicleaza cosul de gunoi s-au pierdut toate datele stocate in partitia X

 7. FaraVirusi.com » Blog Archive » Returnil Virtual System 2010 – GRATUIT

  […] Virtual Disk – creeaza un discpartitie virtuala (alternativa la Secret Disk) […]

 8. Andrei M

  Nu stiu daca mai functioneaza , dar pe win mai vechi era o chestie interesanta . Porneai in dos si creai un folder cu denumirea caracterul spatiu ” ” . Puteai sa pui ce vroiai in el , iar in windows il vedeai dar nu il puteai accesa . Simplu , utilizatorul de rand nu stia de asta , gratuit . Vroiai sa modifici ceva sau sa vezi , trebuia sa intri in dos din nou .

 9. FaraVirusi.com » Returnil Virtual System Home Lux 2010 – licenta GRATUITA (oferta noua pana pe 14.12.2009)

  […] Virtual Disk – creeaza un discpartitie virtuala (alternativa la Secret Disk) […]

 10. FaraVirusi.com » Returnil Virtual System Home Lux 2010 – licenta GRATUITA (oferta noua pana pe 31.12.2009)

  […] Virtual Disk – creeaza un discpartitie virtuala (alternativa la Secret Disk) […]

 11. FaraVirusi.com » Returnil Virtual System Home Lux – licenta GRATUITA un an

  […] Virtual Disk – creeaza un discpartitie virtuala (alternativa la Secret Disk) […]

 12. Returnil System Safe 2011 Pro – Scapa de Virusi Definitiv (licenta GRATUITA)

  […] ruleaza intr-un mod virtual Virtual Disk – creeaza un discpartitie virtuala (alternativa la Secret Disk) Access Protection – protejarea programului cu parola si alte optiuni pentru prevenirea […]

 13. Returnil System Safe 2011 Pro – Scapa de Virusi Definitiv (licenta GRATUITA)

  […] Virtual Disk – creeaza un discpartitie virtuala (alternativa la Secret Disk) […]

Leave a Reply