Returnil Virtual System 2010 – GRATUIT

returnilV-ar place sa nu va mai pese de virusi, fara a avea antivirus ? Veti spune ca nu se poate, dar eu va spun ca este posibil.
Returnil Virtual System reuseste acest lucru prin clonarea sistemului de operare si realizarea unui mediu virtual ce este rulat in locul primului. Tot ce se creeaza\copiaza\modifica acolo este sters automat dupa restart. Totusi, fisierele pe care le doriti salvate chiar dupa repornirea sistemului, se pot salva folosind optiunile programului.
Astfel, salvati documentele importante, create sau copiate explicit de dumneavoastra si orice altceva periculos va fi indepartat fara bataie de cap.

Returnil Virtual System 2010 este un produs complet nou, care utilizeaza o combinatie de antivirus si un sistem virtual pentru a proteja computerul de toate tipurile de virusi si alte programe cu caracter malitios.

Returnil Virtual System 2010

RVS 2010 utilizeaza o tehnologia avansata anti-malware si de virtualizare. Se cloneaza sistemul de operare si creeaza un mediu virtual pentru PC. In loc de incarcarea sistemului de operare nativ, este incarcata o clona care va permite sa rulati aplicatii si sa efectuati activitati online intr-un mediu complet izolat. In acest fel, sistemul de operare-ul real nu este afectat de virusi, troieni, sau orice alta aplicatie daunatoare. Pentru a reveni la mediul real al sistemului de operare, trebuie doar sa reporniti PC-ul.
In timp ce lucreaza in mediul virtual, aveti optiunea de a salva documente si fisiere, astfel ca datele dumneavoastra nu vor fi pierdute atunci cand sistemul este repornit.


Ofera:

 • AntiVirus – protectie in timp-real si scanare la cerere
 • System Safe (Virtual System) – cloneaza sistemul de operare si il ruleaza intr-un mod virtual
 • Virtual Disk – creeaza un disc\partitie virtuala (alternativa la Secret Disk)
 • Access Protection – protejarea programului cu parola si alte optiuni pentru prevenirea utilizarii sale neautorizate

Returnil Virtual System 2010 este GRATUIT pentru uz personal si poate fi descarcat de aici:
https://www.majorgeeks.com/download.php?det=5702

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

17 responses to “Returnil Virtual System 2010 – GRATUIT”

 1. 1q

  asadar trebuie sa renunt la antivirusul meu ?

 2. DDM

  Deci eu daca rulez acest mediu virtual si de exemplu creez un document in Word acesta va exista la restart daca nu mai rulez mediul virtual?

 3. Catalin

  Programul este foarte bun dar trebuie sa ai sistemul de operare curat fara virusi

  @DDM daca activezi optiunea de mediu virtual tot ce faci se sterge dupa restart, daca optiunea nu este activata tot ce lucrezi ramane

 4. DDM

  Iti multumesc pentru raspuns. In orice caz acest program este foarte folositor 😀

 5. danthebear

  nu vreau sa par gica-contra :), dar mie personal softul mi-a facut probleme.eu folosesc ptr file transfer teracopy si nu numai ca mi-a considerat programul drept virus(si l-a mutat in carantina) dar nu imi mai permitea transferul de fisiere de pe o partitie pe alta nici cand l-am dezactivat

 6. rebel

  Poate fi intalat chiar daca ai un antivirus instalat? E compatibil?

 7. andra 82

  MAI LUCREAZA EFICIENT DACA AM DEJA AVIRA SI DR.WEB ? AM WINDOWS VISTA ULTIMATE.POT SA-L INSTALEZ ?

 8. stanly7

  Interesant program.Il incerc chiar acum.
  @danthebear:Nu stiam de teracopy(multumesc, il folosesc si eu acum) si exista posibilitatea setarii programului returnil pentru a putea folosi si teracopy.
  Asa am facut eu:
  1 mai intai instalezi teracopy in sistemul real(dezactivezi temporar returnil)
  2 creezi o exceptie in antivirusul din returnil pentru teracopy(preferences-virusGuard-selectezi Define List-dai add folder unde introduci folderul teracopy din program files unde s-a instalat)
  3 multumim Radu

 9. stanly7

  Parerea mea si vad ca si a lui Radu este ca ar trebui folosit fara antivirusul integrat (VirusGuard).
  Deci eu am pastrat KAV9 impreuna cu Returnil si sper ca va fii OK.

 10. FaraVirusi.com » Blog Archive » CONCURS: Castiga un Asus Eee PC 1005 si Returnil Virtual System 2010 Home Lux

  […] CONCURS: Castiga un Asus Eee PC 1005 si Returnil Virtual System 2010 Home Lux Diverse, Licente gratuite, Noutati Salut si bine ai venit! Daca esti nou aici, sigur vei dori sa te abonezi la feed-ul RSS pentru a primi noutatile de pe aceasta pagina.Va prezentam ieri programul Returnil Virtual System 2010 Home care este oferit Gratuit de producator. Detalii despre el gasiti aici. […]

 11. adrian

  dupa cate observ este un fel de ZoneAlarm Force Field ! ……. In alta ordine de idei , Radu , am doua intrebari : 1) Merita instalat pe un P.C. ZoneAlarm ( Internet Security sau Extreme Security ) ?? ………. si 2) De Ce Avira Free nu se “updateaza” automat ?? ( tre’ sa ii dau ” Manual Update ” , probabil stii despre ce este vorba ). Multumesc !

 12. Costin

  Radu am instalat acum ceva timp acest program returnil, azi cand am vrut sa reinstalez sistemul de operare am avut probleme.Ma lasa s ainstalez windows-ul, returnil il desinstalasem inainte, stiu ca avea o partitie virtuala pe care acum nu o gasesc in calculator.Deci, am instalat de 3 ori dindows-ul si dupa ce dau din bios sa booteze de pe hard disk imi apare din nou vechiul sistem de operare.Ce pot face sa mearga sa instalez fara sa revina la vechea instalare mereu?

 13. FaraVirusi.com » Returnil Virtual System Home Lux 2010 – licenta GRATUITA un an (oferta timp de 24H)

  […] prezentat mai demult versiunea Home Free (gratuita pentru uz personal). Ei bine, astazi, printr-o promotie valida doar 24H, puteti obtine […]

Leave a Reply