ZoneAlarm Pro – 1 an licenta GRATUITA pe 13 octombrie

zonealarm pro gratuitMarti, 13 octombrie a.c., divizia ZoneAlarm a companiei CheckPoint va oferi GRATUIT cu licenta pentru un an de zile soft-ul ZoneAlarm Pro

Oferta va fi valabila doar timp de 24 ore pe site-ul ZoneAlarm.

ZoneAlarm Pro este un produs din gama de securitate oferita de CheckPoint, oferind o protectie superioara versiunii free, dar ceva mai slab decat ZoneAlarm Extreme Security 2010.

ZoneAlarm Pro include un firewall bidirectional, monitorizarea descarcarilor de pe internet, protectie anti-phishing, si un numar de optiuni avansate: OSFirewall, ce verifica modificarile in sistemul de operare ce au fost ratate de antivirus si functia credit monitoring.

Pentru a obtine licenta accesati site-ul urmator si apasati “Subscribe”. Veti primi un e-mail cand va incepe promotia. De asemenea accesati-l pe data de 13 octombrie pentru descarcare.
https://www.zonealarm.com/only24hours

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

17 responses to “ZoneAlarm Pro – 1 an licenta GRATUITA pe 13 octombrie”

 1. Vincent

  Pot sa il downloadez marti si sa il instalez sa zic duminica?

 2. Alin

  cum il descarc?

 3. Stanly7

  Multumesc Radu, m-am inscris si astept e-mail-ul.

 4. Stanly7

  Trebuie specificat ca trebuie introduse datele unui card(visa, mastercard, AmericanExpress, JBC sau Discover)doar de control.
  Eu am introdus chiar datele de la un card expirat si a mers dar am modificat data expirarii.

 5. catalin c

  nu am primit nimic pe nici o adresa desi am 2 conturi diferite ……pacaleala de halloween lol….oricum promotia a expirat azi ….ea a fost valabila de la ora 6 am PST la 6 pm PST 🙁

  1. stanly7

   Nu a fost nici o pacaleala eu chiar am primit e-mail cu licenta pentru 3 PC-uri.

 6. shumy

  Radu, o intrebare. Cand vreau sa instalez ZA imi spune ca am service pack 2 si nu stiu ce update trebuie sa fac ca sa pot instala ZA-ul…un hot fix. ce fac?

 7. shumy

  nu se intampla nimic daca nu esti in regula cu licenta la windows si instalezi acest hotfix? adica intelegeti voi…

 8. Stanly7

  La mine a mers si va multumesc frumos.
  Sunt foarte multumit de firewall-ul de la zoneAlarm si impreuna cu KAV9 si add-on-urile din firefox(Adblock Plus si No Script)cred ca sunt destul de protejat.
  Daca ar mai fii ceva va rog spuneti-mi ca sunt cam paranoic privind securitatea PC-ului meu chiar daca nu am nimic important in el.

 9. catalin c

  Stanly7 am aplicat si eu in acea zi pe acel site cu doua emailuri diferite si nu am primit nici un reply de la ei…nici un mail nimic ….deci ce sa cred ????……..daca ai o licenta in plus da-mi si mia una si iti dau una de la Norton 2010….ce zici????

 10. stanly7

  Imi pare rau ca nu am mai pastrat si le-am dat lui Cristi de pe videotutorial.
  In lista mea de YM nu prea am prieteni interesati de securitatea PC-ului si daca dau mass si scriu daca vrea cineva licenta gratuita pentru nu stiu ce program nu primesc nici un raspuns.
  Poate mai are altcineva care a reusit si a primit reply si te ajuta si pe tine.

 11. catalin c

  Stanley nu poti tu sa vorbesti cu acel Cristi de acea licenta am nevoie urgenta de una pentru trialul meu ZA extreme security .te rog eu frumos acest sofware m-a scapat de Trojan BACKDOOR WIN 32 AUAS…….deci de reformatare am nevoie de acel serial…..NORTON2010…….a tacut si nu l-a gasit deci nu e suficient doar unul…vorbeste tu te rog cu acel baiat si roaga-l pe Radu sa-ti dea adresa mea de m@il…..mai vorbim….:(

 12. stanly7

  Din pacate nu le mai are.Imi pare rau.

Leave a Reply