Patch Day – Microsoft si Adobe lanseaza actualizari de securitate

microsoftVa anuntam acum cateva zile despre gaurile de securitate din programele Adobe Acrobat.
Iata ca ieri a fost lansata actualizarea ce remediaza aceste vulnerabilitati critice.

Noile versiuni ale Adobe Reader sunt disponibile pentru Windows, Mac si Unix. Alte linnk-uri pentru actualizarea altor versiuni Acrobat sunt listate in buletinul de securitate Adobe.

In plus Microsoft a lansat actualizari de securitate pentru o multime de produse si remediaza 34 de gauri de securitate. Multe din ele sunt desemnate ca fiind critice ceea ce inseamna ca un atacator se poate infiltra in sistemele vulnerabile pentru a le controla de la distanta.

Patch-urile afecteaza sistemele de operare Windows incepand cu Windows 2000 pana la noul Windows 7.Sunt vulnerabile: Internet Explorer, Media Player, Office de la XP la 2007, .Net runtimes, SQL server, Visual Studio 2003 pana la 2008, Visual FoxPro, Report Viewer, solutia de antivirus Forefront si Silverlight 2.


Este indicata instalarea lor cat mai rapid posibil!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “Patch Day – Microsoft si Adobe lanseaza actualizari de securitate”

 1. Andrei

  Salut,

  Dupa ce se instaleaza aceste update-uri, unde le gasesc in calculator?

 2. Adi

  Multumesc pentru update, aproape zilnic vizitez site-ul si ma bucur ca mai tot timpul gasesc subiecte interesante si chestii folositoare.
  Treaba buna !

 3. stelian302

  ajuta ma te rog am o atentionare pe calculator Malwarebytes Anti Malware IP Protecti I nfectie Detectata 95.211…….. Am facut o scanare completa cu Malware si au fost stersi toti virusii si tot imi apare atentionarea aceasta,ce trebuie sa fac?

Leave a Reply