McAfee Personal Firewall Plus – 90 de zile licenta GRATUITA

Mcafee personal firewall plus este acum oferit GRATUIT pentru 90 de zile de catre McAfee. McAfee firewall plus este un program firewall avansat ce ajuta in protejarea PC-ului contra hacker-ilor. Monitorizeaza traficul si contine si un modul pentru jocuri (gaming mode). Pentru a obtine McAfee firewall plus pentru 90 de zile, urmati pasii de mai jos:

mcafee personal firewall


1.) Accesati pagina promotionala pentru a primi licenta de 90 de zile:
http://us.mcafee.com/root/PkgPricePlan.asp?pkgid=103&ACTION=TRIAL&Affid=440&cid=17980

2.) Apasati butonul Add to Cart sub 90-day subscription (Free Trial)

3.) Acum logati-va sau creati un nou cont gratuit McAfee completand formularul si apasand butonul “I agree”.


4.) Apasati butonul ‘Download Now’ (clienti mcafee deja existenti) sau ‘My Account'(utilizator nou) si apoi verificati e-mail-ul pentru a confirma contul McAfee (urmand link-ul primit)

5.) Descarcati apoi si instalati McAfee Personal Firewall Plus cu licenta pentru 90 de zile. Nu necesita serial, fiind preactivat.

via GenuinePromotions

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “McAfee Personal Firewall Plus – 90 de zile licenta GRATUITA”

 1. Twitted by faravirusi

  […] This post was Twitted by faravirusi […]

 2. Bogdan 2901

  Esti cel mai tare Radule 😉

  Cu tine un vizitator niciodata nu va mai plati o licenta ! 🙂

  Sa traiesti !

 3. LAU

  FARAVIRUSI ce Dumnezeu s-a intimplat la promatia Kaspersky Internet Security 2010,lucrurile au loato la vale au inceput acuzati si jigniri .Sincer urit din partea celor ce au acuzat si jignit nu meritai asta tu incerci sa ajuti iar ei ar trebui sa aprecieze asta . DAR TOTUSI INTREB CE S-A INTIMPLAT?

 4. adrian

  Radu , m-am speriat putin cand am vazut ca timp de 3 – 4 zile FARAVIRUSI nu a mai avut nici o activitate . mi-am zis ” gata , s-a terminat ” . ma gandeam ca poate din cauza promotiei cu KIS2010 , unde lucrurile nu au mers asa cum trebuie , te-ai hotarat sa iei o pauza mai lunga ! bine ca m-am inselat .! (iar in legatura cu promotia de la kis 2010 atat spun : NUMAI CINE NU MUNCESTE NU GRESESTE ) . iti multumesc pentru tot ce faci , tine-o tot asa !!!!! Cat despre mine , tin sa spun ca am luat oferta cu NIS 2010 pe 6 luni , este super !!! Si nu in ultimul rand : FORZZA STIINTA ! :))

 5. aaa

  Nu stiu de ce ar trebui acuzat Radu, putea sa faca si el ca o concurenta si sa publice modul in care se poate pune mana pe licente in baza adreselor de mail gasite pe net si atunci toata lumea il lauda ! Asta vroiati?!

 6. as

  apreciez munca ta dar nu ma mai tine in… tensiune ! Te rog, pune numele castigatorilor la avira, care, apropo, publica pe site ca ajuta gratuit jurnalistii dar nu binevoiesc sa dea macar un raspuns la mailurile lor! 🙂

Leave a Reply