KeyScrambler – Cel mai eficient anti-keylogger

Keyscrambler Personal, reprezinta un plugin integrat in browser, care cripteaza ceea ce se tasteaza pentru a proteja informatiile personale impotriva programelor de tip keylogger. Este poate cea mai eficienta metoda de protectie impotriva acestor softuri malitioase, neavand nevoie nici macar de semnaturi. De asemenea este simplu de utilizat: doar se instaleaza, si nu mai necesita alta actiune din partea utilizatorului.

Un keylogger este un program comercial sau malitios care inregistreaza tot ceea ce se tasteaza la o tastatura.
Pentru cele de tip malitios atasandu-i si un alt tip de virus informatia poate fi transmisa unui server, unde un hacker o preia si va poate compromite site-ul, contul bancar, contul e-mail, etc.

KeyScrambler anti-keylogger gratuit

KeyScrambler cripteaza tot ce ati tastat la nivelul driver-ului tastaturii, la cel mai adanc nivel al sistemului de operare. Cand aceste caractere criptate ajung la browser, KeyScrambler le decripteaza si astfel veti vedea exact ce ati tastat.
Un virus cu functie keylogger va putea inregistra doar caracterele criptate, ce sunt indescifrabile si generate aleator.
Un program antivirus traditional va avea nevoie de semnaturi pentru a recunoaste si sterge un keylogger, KeyScrambler nu necesita asa ceva, protejand atat impotriva unui virus de acest fel cunoscut, cat si impotriva unuia necunoscut\nou.
Virusul poate exista in PC, insa nu poate face absolut nimic, fiind inactivat prin aceasta metoda de criptare. In plus, utilizarea programului nu necesita cunostinte de securitate IT. Se instaleaza si lucreaza singura. Simplu!

KeyScrambler Personal protejeaza doar browserele Internet Explorer, Firefox si Flock. Aceasta versiune este oferit Gratuit.
Daca doriti protectie avansata pentru alte browsere: Google Chrome, Opera, etc, programe de mesagerie instant: Yahoo! Messenger, MSN, editoare text gen: Notepad folositi versiunea Professional (29.99$).
Daca doriti protectia completa, pentru programele MS Office, logarea Windows, etc utilizati versiunea Premium (44.99$).
O comparatie intre caracteristicile lor o gasiti aici: https://www.qfxsoftware.com/products.htm

Pentru a descarca versiunea gratuita: KeyScrambler Personal accesati link-ul direct oferit mai jos:
https://www.qfxsoftware.com/download/KeyScrambler_Setup.exe

Pentru a-l vedea in actiune urmariti clipul YouTube de mai jos:

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “KeyScrambler – Cel mai eficient anti-keylogger”

 1. Anti-keylogger | MARGEO

  […] Mai multe detalii despre acest plugin, precum şi link pentru download se află aici. […]

 2. madsparow

  este super programul mai ales daca dai o cautare pe net si bagi versiunea premium

 3. Octav

  Mi se pare inutil, atata timp cat ai antivirus… nu are cine sa-ti bage keylogger. 🙂 (parerea mea)

 4. tonny77

  este un program bun..mai ales ca are si varianta free 😀
  eu am postat pe forumul de pe softpedia dar nu a intrat nimeni :)))

 5. Ady

  Nu e inutil. Ai antivirus dar daca apare un keylogger nou? Pana este trimis la analiza si se gaseste o solutie exista o fereastra de aprox 4 ore (depinde de fiecare companie). In acest timp se pot afla destule parole…

 6. InfoMalware

  Program destul de bun mai ales ca in fiecare zi apar 10-20 de variante de Zbot (TrojanBanker) 😉

 7. Sfaturi pentru o navigare mai sigură şi fără bătăi de cap « Yen.ro

  […] pot fi trimise unui răufăcător. Pentru a vă proteja de astfel de situaţii, instalaţi un program anti-keylogger.Link-urile primite pe messenger de la prieteni pot fi câteodată trimise automat de anumiţi […]

 8. SentryBay Data Protection Suite – 6 luni licenta GRATUITA

  […] cripteaza orice informatie introdusa online, intocmai ca KeyScrambler, si orice incercare de a le captura va rezulta in niste caractere aleatorii, criptate. // Pentru […]

 9. Firefox: 15 Extensii de Securitate pentru o Navigare mai Sigura

  […] criptate, ce sunt indescifrabile si generate aleator.Mai multe detalii, in articolul meu precedent: https://www.faravirusi.com/2009/10/29/keyscrambler-cel-mai-eficient-anti-keylogger/ 11. LinkExtend – LinkExtend ofera o evaluare a site-urilor vizitate in ceea ce priveste […]

 10. Mem

  Nu cred ca e eficient. Un keylogger destept trece peste 100%. La fel de bine cum in browser apar caracterele decriptate, tot asa si keyloggerul le poate “citi”.
  Useless. Tot un firewall+antivirus bun, + atentia utilizatorului sunt cele mai importante.

Leave a Reply