Actualizari importante de Securitate pentru 5 programe

Opera5 Soft-uri au lansat actualizari de securitate importante si este recomandata instalarea acestora. Saptamana trecuta Opera a lansat versiunea 10.01 a browswerului sau web. Remediaza cateva gauri de securitate. Cel putin una dintre ele permitea injectarea de cod malitios (pentru a infecta computer-ul cu un Troian). Utilizatorii sunt sfatuiti sa instaleze noua versiune cat mai rapid posibil.

ff_3Mozilla a actualizat Firefox la  versiunea 3.5.5. Dezvoltatorii programului mentioneaza doar actualizari menite sa imbunatateasca stabilitatea, dar este bine sa aveti totusi ultima versiune pentru o navigare web cat mai buna.

java_logoDe asemenea a fost lansata si o actualizare pentru Sun Java. Versiunea 6 Update 17 remediaza o multime de vulnerabilitati de securitate. Acestea pot duce la executarea de cod-uri arbitrare de la distanta, iar actualizarea este recomandata a se face urgent. Avand in vedere ca majoritatea foloseste acest soft nu ezitati sa-l descarcati pentru a fi protejati.

adobe_shockwave_logo Adobe a lansat Shockwave Player 11.5.1.602 ce remediaza de asemenea multe gauri de securitate din acest software ce permit instalarea de malware. Utilizatorii Shockwave Player (care este diferit de Adobe Flash Player) sunt sfatuiti sa actualizeze soft-ul imediat.

chrome-logoGoogle a lansat un update pentru browser-ul lor Chrome. Sunt remediate 2 probleme de securitate ce pun in pericol utilizatorul.

Sursa: Avira

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Actualizari importante de Securitate pentru 5 programe”

  1. Mikay

    o serie de update-uri 🙂
    le-am actualizat deja 🙂

Leave a Reply