F-Secure Antivirus 2010 – un an licenta GRATUITA

F-Secure antivirus 2010 gratuitF-Secure® Anti-Virus 2010 ofera o protectie sporita impotriva virusilor si spyware-ului fara a incetini calculatorul. Aceasta versiune noua foloseste motorul de scanare BitDefender, avand o performanta sporita si o protectie antivirus excelenta, alaturi de protectia impotriva spyware, atasamentelor e-mail infectate si alte tipuri de malware.

Acum il puteti avea GRATUIT timp de un an de zile.
Foloseste tehnologia avansata “cloud” pentru a asigura cea mai rapida protectie fata de amenintarile de ultima ora.

In plus de acum toate actiunile sunt realizate automat, fara interventia utilizatorului care nu mai este intrerupt de alerte inutile. F-Secure curata si pastreaza PC-ul intr-o buna functionare automat.

Iata cum obtineti licenta GRATUITA timp de un an de zile:

1. Accesati site-ul: https://blog.buerstinghaus.net/f-secure-aktion/

2. Faceti scroll in jos si cautati textul: Bild hinzufügen. Dati click pe acest text.

3. Faceti upload la o poza si apasati apoi Hochladen. Poza trebuie sa fie originala (nu de pe internet) si este recomandata una cu animalul de companie, sau cu familia (bineinteles daca ai acordul lor de a publica poza online).
Poza nu trebuie sa aiba mai mult de 500kb.

Se pare ca acest pas este optional totusi.

4. Inchideti acea fereastra si completati formularul de pe pagina initiala si introduceti o adresa de e-mail valida, deoarece pe ea veti primi cheia.


5. Bifati casuta din dreptul “Hiermit erkläre ich mich mit den Teilnahmebedingungen und der Veröffentlichung des Bildes auf Bjoerns Windows Blog einverstanden…..

6. Apasati butonul Absenden

Veti primi licenta in maxim 24H.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

55 responses to “F-Secure Antivirus 2010 – un an licenta GRATUITA”

 1. FaraVirusi.com » Concurs: Castiga 5 licente F-Secure Antivirus 2010 pe un an de zile

  […] zile ati putut obtine licente GRATUITE pentru F-Secure Antivirus 2010 timp de un an gratie unei promotii speciale. Daca va aflati printre cei care ati ratat ocazia si doriti totusi o licenta, FaraVirusi.com […]

 2. sumomanu

  Pentru inceput, nu a vrut sa-mi recunoasca serialul. I-am dat instalare de versiune trial, 30 zile,fara serial. I-am introdus serialul ulterior si nu l-a mai deranjat. La instalare mi-a sters Comodo Firewall. Dupa instalare, am reinstalat Comodo, caci mi-ar parea rau sa ma lipssesc de el. Vad ca deocamdata merg amindoua bine-mersi.

 3. Adi

  Am si eu o rugaminte, daca are cineva kitul care sa contina numai antivirusul sa il posteze undeva daca se poate. Linkul care l-a pus Radu are suita Internet Security. Multumesc.

 4. Adi

  Radu l-am incercat si pe ala dar tot suita este. Au niste screenshoturi de la F-secure antivirus dar dupa ce l-am dat jos si m-am apucat sa-l instalez imi apare F-secure Internet Security. Cred ca e vreo problema de la ei ca am luat kitul si de la ei de pe site si tot asa e. Multumesc.

 5. sumomanu

  nu-i nici o problema. in momentul in care introduci serialul, firewalul se dezinstaleaza automat si ramii numai cu partea de antivirus. la mine s-a intimplat la fel.

 6. Adi

  Multumesc mult sumomanu. Eu incepeam instalarea si vedeam ca scrie sus Internet Security si ma lasam pagubas.

Leave a Reply