ESET Nod32 Antivirus – 5 luni licenta GRATUITA (pana pe 21.04.2010)

ESET Nod32 Antivirus este probabil unul dintre cele mai populare produse de acest gen, mai ales in Romania.
Ofera o protectie buna contra tuturor tipurilor de malware si se remarca prin cel putin doua aspecte:

 • impact redus asupra resurselor PC-ului
 • motor euristic foarte bun

nod32

PCGamesHardware ofera licenta GRATUITA timp de 6 luni (oferta originala care a inceput pe 21 oct 2009). Odata activata acum va fi valabila pana pe 21.04.201, deci mai mult de 5 luni de zile.

Iata cum o obtineti:

1. Descarcati fisierul cfg.xml pentru NOD32 v4 urmand link-ul de mai jos:
https://www.pcgameshardware.de/aid,698234/Windows-7-PCGH-Sonderheft-Eset-NOD32-Antivirus-4-freischalten/PCGH-Heft/News/
dand click pe: Lizenzdatei für Eset NOD32 Antivirus 4 [3,00 KB]
Extrageti continutul arhivei.

2. Descarcati ultima versiune de ESET NOD32 v4 trial. Pentru versiunea 64-bit, dati click aici.

3. Dupa instalare si pornirea programului veti gasi in partea stanga-jos textul Display: Standard mode, Apasati pe link-ul Change… link si apasati butonul Yes.

5. Apasati pe Setup din partea stanga si apoi Import and export settings.

6. Selectati “Import settings” si apasati butonul … pentru a cauta fisierul cfg.xml.

7. Restartati calculatorul si actualizati semnaturile programului. Daca nu reusiti upgrade-ul de prima data, mai incercati o data.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “ESET Nod32 Antivirus – 5 luni licenta GRATUITA (pana pe 21.04.2010)”

 1. madsparow

  revin cu intrebarea magica

  ce preferi intre oferta asta cu nod , kaspersky si f-secure ?

 2. madsparow

  sarumana sefu sa notat

 3. stelian

  poate ma ajuta cineva , nu pot sa accesez pagina de mail .The error, LaunchCurlError-7, occurred when trying to connect to Yahoo! Mail.

 4. Dragos

  In ultimul test am observat ca NOD32 e peste Kaspersky .

 5. Brembo

  am si eu o intrebare,cum fac sa nu mai ma alerteze ca nu am activat Windows update si sa imi apara iconita verde(acum apare galbena)

 6. va2

  Pt. Brembo raspuns la intrebare:
  “cum fac sa nu mai ma alerteze ca nu am activat Windows update si sa imi apara iconita verde(acum apare galbena)?”
  Cam asa: Toggle to Display Advanced mod, Setup, Advanced setup(Advanced antivir & antispy prot. setup), Tools, System updates, NO update!
  Dar poate e mai usor asa: https://kb.eset.com/esetkb/index?page=content&id=SOLN2196&actp=search&viewlocale=en_US&searchid=1258145624214

 7. none

  Setari avansate -> Instrumente -> Actualizari System -> selectezi Fara Actualizari System (sau daca ai in EN echivalentul).

 8. happyday

  kasperksy are o rata de detectie net superioara nod-ului din ultima vreme. din pacate este un av ce necesita un consum mare de resurse. despre f-secure nu stiu mare chestie, in afara faptului ca foloseste motorul bitdefender, antivirus la care fac criza de nervi. eu unul prefer avira (e usurel pt sistem si are o detectie buna – desi e in cadere dupa ultimele teste, dar cred ca-si vor reveni).

 9. dEvil

  Si eu zic la fel. Avira SS isi face treaba. Daca ai ca si firewall Comodo si mai ai un Malwarebytes pentru on demand scan nu ai probleme. In ultimul timp am facut cateva observatii de la care am trasat cateva reguli generale:
  1. Cand vrem sa descarcam un soft cel mai bine il descarcam de pe situri cunoscute gen softpedia.com, filehippo.com etc. Aproape toti producatorii de softuri au programele pe aceste situri. Si apoi dam si o scanare sa fim cat mai siguri.
  2. Daca softul pe care vrem sa il descarcam se afla pe un site necunoscut nu intram pe acel site din prima ci bagam adresa siteului in Google si mai dam un termen gen virustotal sau kaspersky forum, avira forum, malwarebytes (ati inteles voi) sa vedem daca altii s-au confruntat cu vreun fel de probleme. Binenteles ca pierdem ceva timp dar este infinit mai putin decat timpul pe care il petrecem sa reinstalam windowsu sau sa injuram antivirusul 😉
  3. Cand intram pe situri necunoscute dar nu avem intentia sa descarcam ceva cel mai bine ar fi sa bagam Firewallul, NoScript pt firefox si sa avem definitiile antivirusului la zi.

  Astea sunt regulile generale pe care le respect si astfel am sanse mult mai mari sa nu infectez calculatorul. Caci daca ne bazam numai pe antivirus sau firewall sigur il vom infecta deoarece niciun antivirus, antimalware nu este 100% sigur.

 10. Dan

  Din pacate, pentru actualizare, vrea username si password. Am incercat in mod repetat importul acelui fisier .cfg dar nu ajuta. Alte rezolvari??

  Multumesc

 11. Gabi

  La mine a mers ca la carte 😀 Multzam 🙂

 12. vasuy

  kum vad k update-u e la off????

Leave a Reply