SuperEroii sunt Supraapreciati – Foloseste BitDefender (VIDEO)

Superheroes are so overrated, use a real Antivirus! este numele unei noi campanii promovate pe canalul YouTube al BitDefender.
In traducere ceva mai libera ar fi SuperEroii sunt Supraapreciati – Foloseste BitDefender.

Clipul e destul de bine realizat, animat si amuzant intr-o oarecare masura. Iata-l:

Totusi, analizandu-l putin critic observam ca si eroul “BitDefender” vine cam tarziu cand deja tara era parjolita. 😛
Ce-i drept apare semet, plin de vigoare si este eficient in ceea ce face.


Poate o idee buna ar fi fost sa prezinte in contrast doua orase aparate fiecare de un erou clasic, respectiv eroul BitDefender. Primul nu face fata invaziei, al doilea da si in plus merge sa-i salveze si pe ceilalti.
Voi ce idei aveti ?

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

15 responses to “SuperEroii sunt Supraapreciati – Foloseste BitDefender (VIDEO)”

 1. catalin

  La cate probleme au si cu versiunea 2010, ma mir ca eroul ajunge asa repede 😀

 2. alinb

  Mie imi place cum e facut chiar super tare ideea cu eroii! si au pus accent pe faptul ca supereroii-adica stim exact la care supereroi se refera 😀 sunt doar de imagine fara sa fie cu adevarat eficienti. imi place, mi se pare un plus pentru BitDefender.

 3. Laurentiu

  Mie imi place IS 2010, chiar merge super tare.. tara era parjolita ca toata lumea are incredere in aia de se cred “super” tari

 4. Luxian

  Daca Bitdefender se refera la “supereroi” ca fiind programele renumite de AV, atunci recunoaste faptul ca de cativa ani e depasit de restul si ca a iesit din top. Mie chiar nu imi mai place bitdefender de la versiunea 10 incolo.

  Reclama mi se pare pur si simplu patetica.

 5. Abu Manu

  reclama mi se pare slaba..cu greu am rezistat pana la capat….si nu m-a determinat nici macar sa downloadez trial-ul…

 6. eric

  O reclama infantila ca de altfel si solutia de securitate.Prea multa publicitate pt. un astfel de produs chiar daca este autohton.

 7. alinb

  reclama e patetica sau nu-ti convine tie Bitdefender pentru ca ai altceva?din contra mie mi se pare ca l-au facut mai bun si ca a urcat in top, eu am avut kaspersky inainte si Bitdefender mi se pare mai bun la detectie

 8. andreea

  mie mi se pare funny reclama

 9. catalin

  alinb, iti respect parerea, dar e pararea ta si atat.
  kaspersky e mult peste bitdefender si o demonstreaza testele.
  nu mai vorbesc de suita lor (kaspersky internet security 2010) care e probabil cea mai eficienta din lume.
  daca vrei ceva adevarat, vezi reclamele celor de la ESET pentru cele doua produse ale lor apoi faci o comparatie cu desenul asta animat 😉

 10. Dragos

  La testele de performanta BITDEFENDER e peste KIS , KIS e un mancator de resurse si asta inseamna ca e un antivirus slab. Un antivirus bun e acela care consuma putin si eficienta maxima, adica a fost gandit de nijte oameni cu cap. Personal pe laptop folosesc Avira+Comodo si nu stiu cum arata un virus.

 11. rebel

  Am si eu o dilema :)) am mai multe licente de av (KAV, KIS, BIT AV, BIT IS,BIT TOTAL SECURITY, NAV, NIS, FSECURE AV,PANDA IS) si chiar nu stiu ce combinatie sa folosesc pe laptop, nici sa ingreuneze dar sa fie protectie maxima. Threatfire o sa intre sigur in combinatia asta, pentru ca imi place foarte mult. Sistemul de operare o sa fie Win7 RC. Astept sugestii.

 12. rebel

  Am deschis un topic si pe softpedia, F-secure insotit de ce firewall+ antispyware?

 13. alinb

  BitDefender ofera 3 luni gratuite..celor care nu stiu deja, puteti sa descarcati de aici: https://www.bitdefender.ro/media/html/ro/romanialibera/

 14. Claus

  Misto reclama…

Leave a Reply