EASEUS Partition Master Pro 4.1.1 – GRATUIT doar astazi (20 nov)

Programul EASEUS Partition Master 4.1.1 a fost oferit de cateva ori in mod gratuit timp de 24H. Ei bine, astazi, 20 noiembrie 2009 este oferit GRATUIT din nou ca o promotie valida timp de 24H, de catre site-ul Giveaway of the Day. In mod normal acesta costa 39.95$ si ofera functii avansate de partitionare a sistemului alaturi de crearea unui CD\DVD de recuperare.

EASEUS Partition Master este un instrument cuprinzator de administrare a partitionarii hard disc-ului si un program de optimizare a partitiilor de sistem, Professional Edition va permite sa va bucurati de functiile redutabile de partitionare de baza si avansate.

easeus partition master

O editie mult mai avansata decat Home Edition, cu EASEUS Partition Master Professional Edition puteti crea CD-DVD-uri butabile în cazul în care sistemul nu mai buteaza.

Caracteristici cheie:

  • Extinde partitia sistemului pentru a creste performanta computerului.
  • Dispozitiv de creare copii pentru salvarea de siguranta sau pentru a copia întregul hard disc pe un altul fara a fi necesara reinstalarea Windows-ului.
  • Optiuni de baza de partitionare pentru o administrare mai eficienta a hard disc-ului si cresterea performantei computerului.
  • Optiuni avansate de partitionare pentru a creste performanta computerului si a micsora timpul de raspuns al acestuia.
  • Optiunile de utilizare va permit sa operati direct pe harta hard disc-ului prin meniu drag and drop, putand sa previzualizati schimbarile.

Aceasta versiune a Partition Master functioneaza pe Windows 2000/XP/Vista/7 32 bit si 64 bit. Licenta este valida pentru uz personal pe un singur PC.

Cum puteti obtine licenta:

1. Descarcati programul folosind link-ul de mai jos:
https://ro.giveawayoftheday.com/easeus-partition-master-4-1-1/
(mai sunt doar 20 de ore pana la expirarea promotiei)

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “EASEUS Partition Master Pro 4.1.1 – GRATUIT doar astazi (20 nov)”

  1. EASEUS Partition Master Professional 5 – licenta GRATUITA

    […] EASEUS Partition Master Pro 4.1.1 – GRATUIT doar astazi (20 nov) […]

Leave a Reply