World Wild Web – Conferinta Kaspersky Lab, prezinta Costin Raiu

Kaspersky conferintaKaspersky Lab Romania, impreuna cu Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare (LSAC) si Asociatia Studentilor in Drept (ASD), organizeaza pe 26 noiembrie 2009, in Sala Senatului a Universitatii Politehnica din Bucuresti conferinta „WWW: World Wild Web?”.

Organizatorii au pregatit informatii specializate din domeniul securitatii informatice referitoare la pericolele cauzate de extinderea cibercriminalitatii, detalii despre sistemele de protectie si tehnologiile utilizate de Kaspersky Lab, discutii interactive despre ce inseamna un mediu online protejat, premii surpriza si posibilitatea aplicarii pentru un internship in cadrul companiei Kaspersky Lab Romania.

„Cibercriminalitatea este un fenomen in continua extindere de care noi, utilizatorii de Internet, trebuie sa fim constienti”, spune Costin Raiu, Chief Security Expert Kaspersky Lab. „Exista doua metode prin care ne putem familiariza cu acest fenomen: fie devenim noi victime ale infractorilor cibernetici, fara sa stim pe moment acest lucru, fie invatam din timp cum sa ne protejam viata si identitatea noastra virtuala. Procesul de educare joaca un rol esential in acest context, de aceea ii asteptam pe studenti sa participe la conferinta de maine”, adauga Raiu.

Conferinta va fi sustinuta de expertul Kaspersky Lab Costin Raiu, care va aborda in prezentarea sa trei teme majore: amenintari informatice, cercetare in industria de securitate IT si internship. Participantii la eveniment pot adresa intrebari pe marginea subiectelor, iar cele mai interesante interventii vor fi premiate de organizatori.

Pentru detalii si inscrieri la conferinta, puteti accesa: https://lsac.unsr.ro sau https://www.mobile-news.ro.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “World Wild Web – Conferinta Kaspersky Lab, prezinta Costin Raiu”

  1. Devirusare

    Minunat, multumesc de stire. Maine sunt pe acolo 🙂

  2. Devirusare

    A fost super tare. M-am ales cu materiale promotionale de la Kaspersky, iar duscutia a fost despre virusii clasici si partea a doua despre cei exotici 🙂

Leave a Reply