Returnil Virtual System Home Lux 2010 – licenta GRATUITA un an (oferta timp de 24H)

returnilV-ar place sa nu va mai pese de virusi, fara a avea antivirus ? Veti spune ca nu se poate, dar eu va spun ca este posibil.
Returnil Virtual System reuseste acest lucru prin clonarea sistemului de operare si realizarea unui mediu virtual ce este rulat in locul primului. Tot ce se creeaza\copiaza\modifica acolo este sters automat dupa restart. Totusi, fisierele pe care le doriti salvate chiar dupa repornirea sistemului, se pot salva folosind optiunile programului.
Astfel, salvati documentele importante, create sau copiate explicit de dumneavoastra si orice altceva periculos va fi indepartat fara bataie de cap.

Returnil Virtual System 2010 Home Lux este un produs complet nou, care utilizeaza o combinatie de antivirus si un sistem virtual pentru a proteja computerul de toate tipurile de virusi si alte programe cu caracter malitios.

V-am prezentat mai demult versiunea Home Free (gratuita pentru uz personal). Ei bine, astazi, printr-o promotie valida doar 24H, puteti obtine versiunea Home Lux absolut GRATUIT.

Returnil Virtual System 2010

RVS 2010 utilizeaza o tehnologia avansata anti-malware si de virtualizare. Se cloneaza sistemul de operare si creeaza un mediu virtual pentru PC. In loc de incarcarea sistemului de operare nativ, este incarcata o clona care va permite sa rulati aplicatii si sa efectuati activitati online intr-un mediu complet izolat. In acest fel, sistemul de operare-ul real nu este afectat de virusi, troieni, sau orice alta aplicatie daunatoare. Pentru a reveni la mediul real al sistemului de operare, trebuie doar sa reporniti PC-ul.
In timp ce lucreaza in mediul virtual, aveti optiunea de a salva documente si fisiere, astfel ca datele dumneavoastra nu vor fi pierdute atunci cand sistemul este repornit.


Ofera:

 • AntiVirus – protectie in timp-real si scanare la cerere
 • System Safe (Virtual System) – cloneaza sistemul de operare si il ruleaza intr-un mod virtual
 • Virtual Disk – creeaza un disc\partitie virtuala (alternativa la Secret Disk)
 • Access Protection – protejarea programului cu parola si alte optiuni pentru prevenirea utilizarii sale neautorizate

Returnil Virtual System 2010 Home Lux se poate obtine GRATUIT urmand link-ul de mai jos:
https://techpp.com/2009/12/10/techpp-mega-christmas-giveaway-returnil-virtual-system-2010/


Completati cu adresa de e-mail in casuta de la finalul articolului si apasati butonul Submit.
Veti primi un e-mail cu link de confirmare. Dati click pe el.

Veti primi un al doilea e-mail cu codul de inregistrare (licenta) si link-ul de download.
Succes!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Returnil Virtual System Home Lux 2010 – licenta GRATUITA un an (oferta timp de 24H)”

 1. marius

  mersi mult

 2. happyday

  pare destul de interesant acest concept. nu am vrut sa testez precedenta versiune home postata pe blog pentru ca mi s-a parut oarecum inutil vis-a-vis de consumul de resurse; dar o versiune home full este prea atractiva ca sa ma pot abtine.
  cred ca peste 4-5 ani asta este viitorul sistemelor de operare : sa includa si un mod virtual, in care utilizatorii sa ruleze programele care, testate fiind, pot fi salvate astfel incat sa nu le afecteze sistemul (vorbesc ca un torrentzar nenorocit ce sunt).
  anticipasem de acum 2 ani chestia asta virtuala ca pe o solutie probabila (sincer, desi nu am vise precognitive si nu sunt profesionist in domeniul). bineinteles ca in perioada urmatoare vor veni baietii veseli si vor redimensiona conceptul de malware gasind solutii de spargere si pentru minunea asta.
  insa asta e razboiul it-istic pe care-l ducem, nu-i asa? si ce satisfactie am avea daca nu ar exista? 🙂

 3. happyday

  PS radule ce e aia MIRT ? ca nu stiu care din acronimele de pe net se potrivesc. mie mi se pare potrivit asta : Minority International Research Training. la cati virusi apar zilnic suntem in minoritate, neh?

 4. happyday

  radule, Minority International Research Training era, bineinteles, o gluma.
  apreciez politetea, promptitudinea si mai ales profesionalismul pe care le manifesti in discutiile de pe blog (chiar si in situatiile tampite)
  nu pot insa sa nu remarc diferenta intre cele 17 pareri/discutii postate pe forum in cazul stupizeniei de k7 av 7 si lipsa de opinii pentru produsul asta care, desi este in faza incipienta, este un soft foarte interesant ca si idee.
  sa fie surclasat articolul de cel cu castigarea licentei avira? sau poate utilizatorii se multumesc cu artificiile produselor considerate best of …
  nu ca ar conta foarte mult dar speram sa am cu cine face un schimb de opinii.
  hai ca am bocit destul ! o seara cum iti doresti tu sa fie!

Leave a Reply