Returnil Virtual System Home Lux 2010 – licenta GRATUITA (oferta noua pana pe 14.12.2009)

returnilV-ar place sa nu va mai pese de virusi, fara a avea antivirus ? Veti spune ca nu se poate, dar eu va spun ca este posibil.
Returnil Virtual System reuseste acest lucru prin clonarea sistemului de operare si realizarea unui mediu virtual ce este rulat in locul primului. Tot ce se creeaza\copiaza\modifica acolo este sters automat dupa restart. Totusi, fisierele pe care le doriti salvate chiar dupa repornirea sistemului, se pot salva folosind optiunile programului.
Astfel, salvati documentele importante, create sau copiate explicit de dumneavoastra si orice altceva periculos va fi indepartat fara bataie de cap.

Returnil Virtual System 2010 Home Lux este un produs complet nou, care utilizeaza o combinatie de antivirus si un sistem virtual pentru a proteja computerul de toate tipurile de virusi si alte programe cu caracter malitios.

V-am prezentat ieri o metoda de a obtine acest produs gratuit, insa promotia expira astazi. Ei bine, am gasit o noua oferta, valida pana Luni 14.12.2009, unde puteti obtine versiunea Home Lux absolut GRATUIT.

Returnil Virtual System 2010

RVS 2010 utilizeaza o tehnologia avansata anti-malware si de virtualizare. Se cloneaza sistemul de operare si creeaza un mediu virtual pentru PC. In loc de incarcarea sistemului de operare nativ, este incarcata o clona care va permite sa rulati aplicatii si sa efectuati activitati online intr-un mediu complet izolat. In acest fel, sistemul de operare-ul real nu este afectat de virusi, troieni, sau orice alta aplicatie daunatoare. Pentru a reveni la mediul real al sistemului de operare, trebuie doar sa reporniti PC-ul.
In timp ce lucreaza in mediul virtual, aveti optiunea de a salva documente si fisiere, astfel ca datele dumneavoastra nu vor fi pierdute atunci cand sistemul este repornit.


Ofera:

 • AntiVirus – protectie in timp-real si scanare la cerere
 • System Safe (Virtual System) – cloneaza sistemul de operare si il ruleaza intr-un mod virtual
 • Virtual Disk – creeaza un disc\partitie virtuala (alternativa la Secret Disk)
 • Access Protection – protejarea programului cu parola si alte optiuni pentru prevenirea utilizarii sale neautorizate

Returnil Virtual System 2010 Home Lux se poate obtine GRATUIT urmand link-ul de mai jos:
https://dottech.org/freebies/13102


Completati cu adresa de e-mail in casuta de la finalul articolului si apasati butonul Submit.
Veti primi un e-mail cu link de confirmare. Dati click pe el.

Veti primi un al doilea e-mail cu codul de inregistrare (licenta) si link-ul de download.
Succes!

Oferta va expira pe data de 14.12.2009!

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Returnil Virtual System Home Lux 2010 – licenta GRATUITA (oferta noua pana pe 14.12.2009)”

 1. happyday

  chestia asta mi-a servit un ecran albastru de toata frumusetea.
  dar nu cred ca e vina programului ci a tampeniei mele absolute.
  am ratat nitel instalarea :D.

 2. sumomanu

  mie mi s-a blocat instalarea, daca incerc sa reinstalez mi se cere sa fac intii dezinstalarea, ceea ce nu reusesc pentru ca softul nu-mi apare ca instalat nicaieri

 3. happyday

  @sumomanu daca a apucat sa-ti creeze folderul in program files ia perfect uninstaller de pe net, instaleaza-l, click dreapta pe folder si force uninstall. ar trebui sa mearga.

 4. sumomanu

  @happyday -m-am gindit si eu la asta insa nici perfect uninstaller si nici revo uninstaller nu mi-l vad, asa ca nu prea am ce dezinstala

 5. Paul

  Aici gasiti un tutorial despre cum sa folosesti Returnil pentru a curata virusi si pentru a realiza o clona a sistemului: https://queen-soft.blogspot.com/2009/10/cum-sa-te-aperi-de-virusi-curatare.html

Leave a Reply