Norton Internet Security 2010 – 5 luni licenta GRATUITA

Norton Internet Security 2010 poate fi obtinut cu licenta GRATUITA timp de 150 de zile ( 5 luni).  Haideti sa vedem ce aduce nou aceasta versiune, iar la final aveti detaliile obtinerii licentei.

norton internet security 2010

Iata lista schimbarilor si imbunatatirilor fata de versiunea 2009:

Imbunatatiri de performanta
Produsele din seria 2010 au imbunatatiri in ceea ce priveste performanta, continuand “traditia” produselor din 2009.

Norton Insight este imbunatatit

Norton Insight este construit pe o tehnologie Symantec Quorum introdusa pentru prima data in produsele 2009. In 2010 Norton Insight ofera informatii asupra prevalentei, vechimii si timpului de rulare in regim de performanta.

Download Insight
Download Insight este o noua linie de aparare impotriva introducerii aplicatiilor suspecte in sistem.
Acesta monitorizeaza descarcarile kit-urilor de instalare si analizeaza si clasifica automat aplicatiilr utilizand tehnologia Quorum, oferind un rating al increderii pentru aplicatie inainte de a permite executarea acesteia sau a kitului de instalare.

Monitorizarea performantei
Monitorizarea performantei permite acum monitorizarea evenimentelor de sistem cum ar fi instalarea aplicatiilor si monitorizarea performantei proceselor. Aceasta informatie este inscrisa intr-un grafic de-a lungul timpului, pentru a face mai usor determinarea aplicatiei care este de vina pentru degradarea performantei sistemului.

SONAR Imbunatatit
Tehnologia de protectie comportamentala SONAR a fost complet rescrisa pentru produsele 2010. Acum utilizeaza de asemenea tehnologia inteligenta Quorum pentru a imbunatati detectia si a reduce numarul de alarme false.


Reducerea Energiei Consumate
Optiunea de Reducere a Energiei consumate (power saving) ajuta la conservarea puterii bateriei ruland doar procesele critice cand laptop-ul este in modul AC power.

Mod silentios (Silent Mode)

Functia Silent Mode a fost imbunatatita pentru a include modul Silentios la detectarea automata a programelor de inscriptionare CD\DVD si a aplicatiilor de inregistrare media. Utilizatorul poate de asemenea sa defineasca propriile aplicatii care vor declansa modul silentios.

Anti Spam
Tehnologia Anti-Spam a fost complet rescrisa pentru produsele generatiei 2010. Modulul Anti Spam utilizeaza acum tehnologia Symantec Brightmail.

Suport pentru Windows 7

A fost adaugat suport complet pentru Windows 7, inclusiv suport pentru Teredo si Home Groups.

OBTINEREA Licentei GRATUITE:

Intrati pe pagina promotiei si apasati “Download now” (veti obtine astfel 90 de zile licenta GRATUITA):
https://www.symantecstore.com/dr/sat1/ec_main.entry25?page=INGNISdownload&client=Symantec&sid=37771&CID=321832&CUR=840&DSP=&PGRP=0&ABCODE=&CACHE_ID=321832

Intrati pe site-ul SoftPedia si apasati “External mirror 1” (veti obtine astfel 60 de zile licenta GRATUITA):

https://www.softpedia.com/progDownload/Norton-Internet-Security-Download-8667.html

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

19 responses to “Norton Internet Security 2010 – 5 luni licenta GRATUITA”

 1. marius

  super,mersi mult

 2. Liviu

  se merita sa dezinsatalez Kaspersky Internet Security 2010 si sa instalez Norton Internet Security 2010 ?

 3. Alex

  f folositor, 10x

 4. happyday

  l-am testat pe pc-ul de la birou dar nu-si facea update-ul din motive de proxy, desi, zic eu, i-am facut setarile necesare.n-am patit cu niciun av chestia asta.
  vad ca, in general, tendinta la producatorii consacrati de softuri antivirus este sa minimizeze consumul de resurse (v. si bitdefender, kaspersky, etc). nu stiu in ce masura afecteaza acest fenomen ratele de detectie ale programelor respective dar in mod cert la testele comparative pozitiile top 3 nu mai sunt demult ocupate de kis, bdis sau norton.
  acum sunt avira, g-data ( care nu se screme asa tare vis-a-vis de minimizarea resurselor ) si eset (surprinzatoare revenirea eset, mai ales ca softul n-a papat resurse de la bun inceput dar in materie de detectie treceau virusii ca prin branza in ultima vreme).
  sper totusi, intr-o revenire a softurilor consacrate, pentru ca, sincer sa fiu, nu am incredere totala in “copii teribili” ai momentului ( vezi avira, ba e best of ba pica testele VB, ba iar e best of).

 5. Florin

  @happyday:
  Eu l-am instalat la cineva care sta in camin si tot prin proxy isi poate face update-uri si merge fara probleme.

 6. happyday

  plusez putin: g-data foloseste motoarele avast si bitdefender. f-secure a folosit motorul kaspersky si acum bitdefender.
  nu sunt conservator dar totusi…

 7. happyday

  @florin,
  nu ma intelege gresit, sunt ferm convins ca poate rula pe proxy. nu fac antireclama nis-ului care este un program bun, dar, in cazul meu, e singurul cere nu-si facea update pe proxy. adevarul e ca cei de la bucuresti au recunoscut ca e posibil sa se intample, date fiind setarile draconice pe servere ( spre exemplu nu pot intra nici macar pe videotutorial.ro sa vizualizez prezentarea generala tip text, nu filmuletele). si dat fiind faptul ca licentele noastre sunt nod32 si bitdefender 2008 nu am insistat prea mult cu problema nis.

 8. stefan

  Merita instalat in detrimentul versiunii Avast 5 Free? Avand in vedere ca urmaresc si un consum redus de resurse (am un pc cu 1gb ram ddr1,Win XP SP3) pe langa protectia pe care o ofera.

  Multumesc

 9. Radu 2

  care din KIS si acesta consuma mai multe resurse? asta e tot ce ma intereseaza, consumul de resurse.
  Si sa stii ca eu nu am reusit sa fac 5 luni. Daca instalez primul am 90 zile. Dupa ce pun al2lea imi face doar 30.

 10. Eddie

  Sa instalez NIS in locul lui Avira Antivir Premium ? Am un calculator slab , 512 rami , p4 3ghz

 11. Cel mai bun Antivirus? - Computer Games Forum

  […] folosesc Norton IS, trial 5 luni. Norton Internet Security 2010 – 5 luni licenta GRATUITA De fapt, folosesc Nortonu de ~1 an, prin astfel de trial-uri si sunt f multumit de el. Incearca-l […]

 12. Sergiu

  Imi da eroare cand am vrut sa instalez 😐

 13. @faraviris

  Ba voi sunteti nesimiti, aia de pe softpedia e versiune beta. pai asta ne dati voi pe gratis?

  Nu-l luati fratilor, daca e sa fie promotie sa fie la produsul final; nu sa luam resturile lor!!!!

 14. Marius

  eu folosesc norton is 2012 am un pc cam slab si cam consuma putin .as vrea sa stiu care este cel mai bun antivirus IS la detectie rapida,stergerea virusilor si sa consume putin
  multumesc

Leave a Reply