Outpost 2010 este aproape de lansare (poze si informatii)

Outpost 2010 este destul de aproape de lansarea versiunii Beta publice. Aceasta se va produce peste doar cateva saptamanii.
Produsul final va fi lansat in primul semestru al lui 2010.

Celebrul si eficientul program antimalware si firewall va fi actualizat si urmatoarele noi functii si optiuni vor fi adaugate:

Nou! Outpost Protected Objects

Modulul Outpost Protected Objects permite protejarea unor obiecte stocate local in PC, impotriva coruperii datelor sau accesului de catre virusi. Prin doar cateva click-uri se pot selecta un folder sau un fisier utilizand meniul avansat Outpost. Apoi se va putea atribui o parola.

Outpost 2010

Nou! Protectia Aplicatiilor si a Sistemului

Utilizatorii Outpost 2010 vor beneficia de protectie impotriva furtului de date personale cum ar fi: detaliile de logare pastrate in cache, parole, ID-uri, etc.
Programele care le stocheaza: messenger, browser, etc nu vor putea fi accesate in mod neautorizat de alte aplicatii colaterale.
Astfel, doar Internet Explorer va putea sa-si acceseze propriile cookie-uri, doar yahoo! messenger propriile arhive, etc.

Imbunatatit! Motorul Anti-Malware

Motorul anti-malware a fost imbunatatit cu noi tehnici de detectie si indepartare a virusilor:

• Alaturi de protectia standard antivirus, optiunea de a curata automat obiectele infectate detectate de scanner-ul in timp real, este setata ca actiune implicita
• Adaugarea unui motor euristic, ce poate fi setat diferentiat pe nivele de sensibilitate
• Carantina a fost imbunatatita prin actiuni mult mai rapide ce pot fi realizate cu obiectele stocate acolo: restaurare sau stergere definitiva


Nou! Monitorizarea activitatii registry si a fisierelor

Un asistent valoros pentru utilizatorii avansati va afisa permanent ce se intampla la nivelul registry sau al fisierelor. Se poate inregistra activitatea aceasta sau opri oricare actiune ce este realizata la unul din nivele.

Imbunatatit! Capacitatile anti-leak au fost actualizate

Outpost 2010 are tehnici avansate anti-leak ce au fost acum imbunatatite pentru a face fata noilor amenintari utilizate de virusii tot mai sofisticati.

Nou! Interfata grafica schimbata

Interfata grafica a fost redesenata pentru a reflecta aspectul Windows 7 si pentru o mai buna vizibilitate a notificarilor.

Imbunatatit! Performanta a fost optimizata

Outpost 2010 ofera o performanta sporita si consuma mai putine resurse de sistem gratie urmatoarelor modificari aduse:

• Nou! Filtrare toleranta p2p, cum ar fi stream-urile video sau audio
• Imbunatatit! Actualizare anti-malware mai eficienta datorita noilor servere locale si scaderii dimensiunilor update-ului
• Imbunatatit! Interoperabilitate crescuta cu aplicatiile si site-urile ce folosesc caractere specifice zonelor Orientului Mijlociu si Indepartat


Nou! Compatibilitate extinsa

Outpost 2010 este compatibil 100% cu Windows Vista SP1 si SP2, XP SP3, Server 2008, si Windows 7, ca de altfel toate celelalte sisteme de operare de la Windows 2000 incoace, atat 32 cat si 64 bit.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

5 responses to “Outpost 2010 este aproape de lansare (poze si informatii)”

 1. yo9fah

  Rămân FIDEL Comodo Firewall ! Până când !? Până va deveni și mai bun decât este acum ! 🙂 Fără a susține “un scop anume” ! Dacă mă înțelege cineva “ce vreau să spun” ! 🙂

 2. tipo

  ffffffffffffffffffff bine spus yo9fah.daca ai cunostinte de windows si nu “esti stresat” de pop-up-urile comodo defense+, dpmdv poti sta fara antivirus sau antimalware…

 3. c@t@lin c

  Felicitari pentru prezentarea acestui super produs all in one , cred ca o sa surclaseze ceva rivali , e o combinatie imbatabila acest security suite , oare se poate face un upgrade de la varianta PRO la security suite ?

 4. c@t@lin c

  am incercat sa fac upgrade si nu se poate….

Leave a Reply