Iolo Search and Recover 5 – licenta GRATUITA

iolo search and recoverRecycle Bin este un instrument util pentru a evita pierderile accidentale ale unor fisiere, insa nu este perfect. Sunt multe situatii in care ceva ce a fost sters nu mai apare in Recycle Bin sau l-ai sters chiar tu de acolo. Pentru a recupera in mod eficient un fisier sters accidental este nevoie de un utilitar profesional, cum este si Iolo Search and Recover.

Programul costa in mod normal 29.99 lire sterline, dar este oferit GRATUIT printr-o promotie vnudownloads

Search and Recover are optiunea de a realiza o imagine a drive-ului, inghetandu-l in starea de la momentul respectiv si asigurandu-se ca nu se vor mai pierde alte date. Programul poate compresa imaginea pentru a salva spatiul si apoi o va afisa in Explorer ca un drive virtual si o va scana pentru a recupera fisierele pierdute.

iolo search and recover gratuit

Search and Recover este mai inteligent decat competita, recunoscand spre exemplu ca fisiere de genul TemporyJunk.tmp, stocate in folder-ul \Temp, nu te vor interesa. Filtrarea sensibila a rezultatelor reduce afisarea fisierelor inutile si vor fi afisate numai datele importante.


Programul poate scana sectoarele hard disk-ului pentru a recupera partitii periclitate sau alte fisiere ale caror date de indexare au fost pierdute. Are scanare diferentiata pentru poze si filme sau sunete si le poate rula ca un preview inainte de recuperare.
Ofera de asemenea un utilitar de recuperare a mesajelor sterse din Outlook (97 sau mai recent), Outlook Express (5 sau mai recent), Thunderbird (1.5 sau mai recent) si alte programe asemanatoare.

Pentru a-l obtine procedati astfel:

1. Descarcati produsul de mai jos:
https://www.vnudownloads.co.uk/SearchAndRecover.exe


2. Accesati site-ul promotional, completati cu nume, prenume si celelalte date cerute si veti primi prin e-mail cheia pentru activare:
https://www.iolo.com/casr

ATENTIE! Am primit un raport nefavorabil privind utilizarea acestui produs pe Windows 7 x64. Evitati sa-l folositi daca aveti acest sistem de operare.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Iolo Search and Recover 5 – licenta GRATUITA”

 1. stefan

  Multumesc.

 2. Alin

  asta functioneaza ? adica daca sterg un film de 4 giga , mi-l da inapoi ?

 3. Alin

  radu … raspunde-mi te rog …

  te intreb asta pentru ca vad la program optiunea Pictures&moves

  mersi

 4. happyday

  @alin
  cred ca explicatia a fost destul de clara: programul realizeaza o imagine a drive-ului de pana la 3.99 gb sau peste 4.01 gb. un film de 4 giga nu ti-l mai da inapoi (e furt pe fata dar ce sa-i faci). incearca si tu sa faci o compresie la filmul ala cu winrar sau winzip.poate merge si te incadrezi in marja de eroare.
  cu stima,
  happyday

 5. Alin

  m-am referit la altceva … am folosit multe programe de genu asta ca sa recuperez o fila stearsa de 140 mb , dar nimic … programul acesta ma poate ajuta 🙂 ? …

  din cate stiu eu , nu …

 6. happyday

  @alin
  din cate am citit mai sus se pare ca e o idee diferita fata de cele din clasicele programe de recuperare. arata, mai degraba, ca un mix intre acronis true image, un recover files si ceva pe deasupra (vezi faza cu drive-ul virtual). cel mai bine ar fi sa-l testezi pe una din partitiile tale si sa vezi ce face.

 7. Vali

  Am incercat de doua ori cu mail-uri diferite dar nu am primit nimic.Are cineva idee daca mai functioneaza?

 8. yo9fah

  “Please click on the “Continue” button to receive your FREE Activation Key.

  NOTE: You will enter the iolo shopping cart as part of this process, but your credit card will NOT be charged.
  SR5-P01 Search & Recover 5 1 Year Subscription Promotion $0.00 $0.00 1 $0.00.”

  Dacă completezi toate datele care sunt cu semnul “*”, funcționează perfect ! 😉

  Verifică și în căsuța de e-mail la “Spam” !

 9. Vali

  yo9fah,
  am primit si eu mesajul notat de tine intre ghilimele;e logic ca daca nu completezi toate cimpurile cu “*” nu poti continua…insa nu am primit nici un mail,nici in “spam” nici in alta parte (am folosit si gmail si yahoo mail).Verific casutele de doua zile si nimic!
  Poate ma ajuta cineva cu un serial…am impresia ca procedura depaseste capacitatea mea de intelegere!

 10. happyday

  @vali
  o fi si greu de depasit capacitatea aia de care spui… :))

Leave a Reply