BitDefender – 1+1 GRATIS (2 ani de licenta la pret de 1 an)

bitdefenderBitDefender ofera pentru o perioada limitata de timp licenta Bonus timp de un an la achizitionarea produselor BitDefender Internet Security 2010 si BitDefender Total Security 2010.

Mai pe romaneste: cumperi licenta pe un an si primesti doi ani de protectie la acelasi pret.

BitDefender IS 2010 ofera: Antivirus, Antispyware, Anti Phishing, Anti Spam, Firewall, Game Mode si Laptop Mode, Control Parental si Criptarea convorbirilor online: prin Yahoo! si MSN messenger.

BitDefender Total Security 2010 ofera in plus fata de primul produs: Optimizare sistem (inlatura intrarile inutile din registry), Stergere definitiva a fisierelor confidentiale din calculator, Backup de date.

Pentru a beneficia de aceasta promotie accesati site-ul urmator:


https://www.bitdefender.com/media/html/en/winter-2009/?icid=na_us_xmas2009

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

9 responses to “BitDefender – 1+1 GRATIS (2 ani de licenta la pret de 1 an)”

 1. catalin

  recomand oricand cu caldura Avira Free in locul astuia.

  Sincer.

 2. file

  folosesc asa ceva de luni si nu ma dezamageste. Cica Avira free, pfui !Poate o solutie completa Avira, asa da ! Hai sa nu ne batem joc ! Bit Defender nu e rau daca il setezi cu cap !

 3. happyday

  dupa experientele neplacute nu recomand nici la dusmani chestia asta. imi pare rau dar bit-ul a intrat ireversibil pe lista mea neagra.
  pacat, pentru ca, la baza, conceptul e foarte bun (vezi motorul av). insa restul e absolut dezamagitor. in plus , la ultimile teste, bitdefender e pe un loc fruntas in subsolul antivirusilor testati. isi mentine caderea libera cu o constanta ingrijoratoare.

 4. dan

  Ce sa zic, sa ma iau dupa teste, nu dupa ce am pe calculator. Testele sunt teste, niciodata calculatorul vostru nu o sa ajunga sa fie bombardat cu mii de virusi, testul e test, viata reala e alta. Sa cumperi ceva doar pentru ca a trecut un test in care nu sunt cuprinsi toti antivirusii sau in baza unei reclame, cam trist. Eu zic sa folosesca fiecare ce are nevoie si nu ce recomanda vecinul, revista sau reclama. Protectie 100 la suta oricum nu exista, a spus-o Kaspersky!

 5. Nick

  @dan 😯
  Ai o logica de fier,tocmai am dezinstalat Kaspersky,acum ma duc sa caut un av cu detecția cea mai mica… 😯

 6. dan

  @nick> era ironie ! Sa citesti mereu teste sa vezi ca ala are 99 la suta detectie si altul 97 si sa cumperi/faci rost/instalezi doar ce e pe locul 1 e o chestie de… moda. Testul e facut cu mii de amenintari, in realitate calculatorul tau nu va fi supus la asemenea stres. Laboratorul e una, o conexiune acasa la net e altceva.

 7. Nick

  @dan mda,m-am prins,dar ai grija cu ironia,ca a cam devenit tabu… 👿

 8. andra

  eu folosesc Bitdefender Internet SEcurity 2010 si chiar sunt multumita! am avut intr adevar ceva gratuit dar dupa ce mi a “crapat” laptopul am zis sa pun Bitdefender si chiar merge, il recomand!

 9. flo

  Si eu folosesc BIS 2010 si e chiar bun!

Leave a Reply