Promotie G Data InternetSecurity 2010 – doar 9,99 euro

G Data promotie
IT Sistem Services, distribuitor autorizat G Data Software pe teritoriul Romaniei, anunta astazi promotia de sarbatori „Mos Craciun nu a uitat de antivirusul la care ai visat tot anul ”. Promotia este valabila pentru cel mai popular produs al celei de-a X-a generatii de produse G Data, InternetSecurity, varianta ESD (Electronic Sales Distribution) si se adreseaza utilizatorilor casnici.

G data internet security 2010 promotie

Cu ocazia lansarii ofertei, Ionut Tudor-Lemnaru, General Manager IT Sistem Services, a declarat: „Prin aceasta promotie dorim sa incurajam utilizatorii casnici sa foloseasca produse originale si complete din punct de vedere al componentelor incluse. Multi dintre utilizatorii din Romania prefera produse piratate, care nu ofera update-urile necesare unei protectii adecvate, sau gratuite, care au ca scop incurajarea cumpararii produsului cu toate componentele incluse, si apeleaza la produse licentiate doar atunci cand au avut de suferit de pe urma atacurilor informatice.”


Prin aceasta promotie sunt, de asemenea, incurajate cumparaturile online de licente electronice. Cumparand astfel, veti putea beneficia de un pret, de regula, mai mic, nu vor exista cheltuieli de transport, iar produsele va vor fi livrate intr-un timp foarte scurt, sub forma unui certificat de licentiere – via e-mail.

Nu ratati sansa de a achizitiona acum cel mai eficient antivirus, totodata primul din lume!
Licenta costa 9.9 euro (pret fara TVA).

Pentru mai multe detalii despre produsele G Data cititi acest articol: https://www.faravirusi.com/2009/09/05/g-data-totalcare-2010-protectie-sporita-cu-doua-motoare-antivirus/


Promotia se desfasoara prin intermediul partenerilor IT Sistem Services.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

7 responses to “Promotie G Data InternetSecurity 2010 – doar 9,99 euro”

 1. yo9fah

  Salutare !
  Am testat zilele astea, G Data InternetSecurity 2010 … “suge” cam mult, mai ales la scanare ! Rămân la Avira care momentan o am instalată, “beta-test” versiunea 10. 😉

 2. Alin

  Daca n-as avea licenta originala la Norton , l-as cumpara … 🙂
  ms de stire :d

 3. andrei

  Oferta e foarte bună, cu singura menţiune că pe site-ul itsistem.ro n-am găsit nici fel de informaţii. Dacă era o licitaţie, aş fi înţeles această secretomanie, dar aşa…

 4. andrei

  Adblock Plus să trăiască, că are grijă de ochii noştri 🙂 Am găsit într-un final pagina gdata, am descărcat un pdf însă nu scrie nimic de ofertă. Poate nu se aşteaptă la prea multe comenzi înainte de Anul Nou.

 5. Andrei M

  Mergi la pc garage . ro si ai sa vezi ca versiunea IS este la 49.99ron cu toate taxele incluse 🙂 Eu am avut beta cat era si Win7 in beta si e super ok , ce ma deranja era ca inceapea update tot la 2-3 minute , desi aveam optiunea de o data pe zi .

 6. Darius

  Pe site-ul itsistem.ro apar vreo 5 magazine partenere G Data unde apare pretul de 50 de ron la Internet Security 2010.

Leave a Reply