Avast! Antivirus Free – la pretul de… doar 5$

Da, ati citit bine!
Avast! Antivirus Home Edition la pretul de Rs150 (5$). Super promotie!

Din pacate tot mai multi incearca sa profite de naivitatea, nestiinta oamenilor si vor sa se imbogateasca peste noapte.
Avast! ofera gratuit versiunea Home, dar are de asemenea o varianta cu bani. Niste tipi “isteti” si intreprinzatori au scos la vanzarea prima dintre ele, la pretul mentionat mai sus.
Din fericire, nu se intampla pe meleagurile noastre (inca) ci pe continentul asiatic, in India.

Avast free for buying

Site-ul care-l comercializeaza este: hxtp://www.helpingindia.com/index.php?main_page=product_info&cPath=50_63&products_id=592

Acum ceva timp va atentionam asupra site-urilor false Avira, care incercau acelasi lucru: vanzarea versiunii Gratuite AntiVir Personal.


Atentie la ce cumparati online, pentru ca e de asteptat ca aceste tactici sa se inmulteasca in viitor. Mai ales pe timp de criza …

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

4 responses to “Avast! Antivirus Free – la pretul de… doar 5$”

  1. Dragos

    Cit de naiv(sa nu zic prost) trebuie sa fii sa dai 5$ pe o versiune…free??

  2. Alin

    nu-i 5 dolari … ii $3.41 … sau 2 euro :))

  3. robby95

    Tin sa adaug un comentariu…aici nu se trateaza doar naivitatea celor necunoscatori in cauza, ci si a infractorilor. Auzi, sa vanda o versiune free, mai intai trebuiau sa se documenteze. Dar poate asa e mai bine, pentru ca daca incearca sa vanda o versiune free, oamenii poate au auzit ca aceea e o versiune free si ca nu trebuie sa platesti pentru utilizarea sa si isi dau seama de frauda! Oricum, nu prea cred ca razboiul impotriva cybercriminalilor o sa se termine vreodata, chiar daca tehnologiile noi o sa tot apara, ei o sa inventeze poate ceva superior si intotdeauna o sa raspunda atacului. Dar asat nu inseamna sa ne dam batuti si sa renuntam la protectie, ci trebuie sa speram ca intr-o zi se va termina! Felicitari Radu pentru toate articolele de calitate!!!

Leave a Reply