ClamXav – Antivirus Gratuit pentru Mac OS

ClamXav, este un antivirus Gratuit pentru Mac, dezvoltat pe baza faimosului motor open-source ClamAV. Poate scana si detecta virusii de pe platforma Mac.
Cu toate acestea, ClamXav Mac este simplist daca-l comparati cu optiunile, viteza si utilizarea unui program antivirus comercial, dar face o treaba buna in a detecta virusii, la un pret imbatabil: Gratis.

ClamXAv antivirus pentru mac gratuit

ClamXav Mac ofera scanare in timp real, abilitatea de a scana e-mail-uri, ofera scanare la cerere si suport pentru mai multe limbi (fara romana din pacate).


In plus, ClamXav vine si cu un mic add-on denumit ClamXav Sentry, care poate fi setat sa monitorizeze folderele in timp real. Va monitoriza numai dosarele pe care i le-ati setat dinainte.
Pentru a defini un folder nou va trebui sa faceti drag and drop in fereastra add-on-ului.

Versiunea curenta este 1.1.1, dar exista in faza de testare Beta versiunea 2.0.
Acesati site-ul oficial pentru download si alte informatii:
https://www.clamxav.com


Acest antivirus gratuit are suport pentru platformele Mac OS X 10.5 si 10.4 , si ofera suport limitat pentru versiunile Mac OS X 10.3 si 10.2.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

3 responses to “ClamXav – Antivirus Gratuit pentru Mac OS”

 1. Camelia

  Buna. Imi cer scuze pt intruziune. Am o intrebare. Cum scap de spam pe blog? Sint complet disperata si profanul perfect in materie de IT. Multumesc.

 2. yo9fah

  Cu toate că a te infecta cu un virus pe Linux, … este ca şi cum ai sta cu ochii pe Cer, … un an de zile, ca să observi un O.Z.N., … ClamAV, rămâne un antivirus excelent pentru sistemul de operare Linux ! 😉

  1. edward

   Mac nu e Linux, Mac are nucleu *nix.
   Poate ca sunt rude … dar sunt rude indepartate, asa cum sunt eu cu tine, bazandu-ne ca amandoi ne tragem din Adam si Eva.

Leave a Reply