O&O Defrag 10 Professional – licenta GRATUITA

O&O defrag professional gratuitO&O Defrag Professional reprezinta un inlocuitor excelent pentru utilitarul de defragmentare din Windows, insa ofera un numar mai mare de optiuni si setari avansate.

Ofera rearanjarea fisierelor si compactarea lor, alaturi de 5 metode diferite pentru o defragmentare eficienta.
Prin acestea Pc-ul dumneavoastra va avea o viteza superioara si va raspunde cu o promptitudine sporita la comenzi.

Exista de asemenea implementata tehnologia OneButtonDefrag care ajusteaza in mod automat setarile potrivite pentru sistemul dumneavoastra.
Programul ofera atat defragmentare la cerere (manuala), dar si automata in timp ce rulati alte aplicatii, fara a va intrerupe activitatea obisnuita.
In plus, se pot programa defragmentari la o anumita data si ora, soft-ul avand si alte cateva optiuni utile: inspectarea cluster-ului, interfata de tip command line, integrare optionala MMC si defragmentare in timpul bootarii.

Nu in ultimul rand, in momentul in care este folosit pe laptop, iar acesta este deconectat de la sursa de alimentare, O&O Defrag isi va opri defragmentarea din background, ajutandu-va in a reduce energia utilizata.

Programul este compatibil cu Windows Vista si ofera suport pentru 64 bits.


Pentru a obtine licenta GRATUITA completati formularul urmator:
https://www.oo-software.com/home/en/special/komputerswiat/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

28 responses to “O&O Defrag 10 Professional – licenta GRATUITA”

 1. yo9fah

  Rămân fidel softului Auslogics Disk Defrag, este la același nivel cu Tuneup Utilities 2010 ! 😉 La Mulți Ani !

 2. Tweets that mention FaraVirusi.com » O&O Defrag 10 Professional – licenta GRATUITA -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Radu, andrei. andrei said: RT: @faravirusi: O&O Defrag 10 Professional – licenta GRATUITA https://bit.ly/505Jg2 […]

 3. Nick

  Eu folosesc Raxco Perfect Disk de ceva vreme,și vreau să zic că străvechiul meu Maxtor,supus la ‘jdemii de formatări ,ștergeri, etc,parcă a renăscut!!! 😛

 4. Dragos

  Auslogics Disk Defrag , mi se pare cel mai bun. Inainte foloseam TuneUp dar nu imi placea.Folosesc TuneUP doar la curatat.

 5. LAU

  Interesant FaraVirusi si nu ma refer la programul de defragmentare , ca doar eu ti la-m sugerat.Foarte interesant!!! P.S. O&O Defrag 10 Professional Edition NU ESTE NOU ,O&O Defrag 12 Professional Edition ESTE NOU SI COMPATIBIL CU WINDOWS 7. O SEARA PLACUTA SI NUMAI BINE FaraVirusi………

 6. Nick

  Gata ,se pare că armistițiul de Crăciun a trecut,și acum se dezgroapă Securea Războiului… aștept plin de interes replica lui Radu…
  Nick cel Cinic. 😈

 7. happyday

  ajutor pentru un tantalau

  e adevarat, fratii mei albi. adevarul a iesit la iveala ca untdelemnul si, prin urmare, am decis ca cea mai potrivita autocaracterizare e cea din titlu.
  data fiind o mica confuzie generata de multiplele pahare cu vin, am formatat partitia pe care aveam win 7 fara sa modific boot.ini (aveam 2 sisteme de operare, xp pe c si 7 pe e).
  mititelul meu pc, asemanandu-se cu proprietarul in materie de inteligenta, booteaza implicit tot pe win 7 pe care nu-l mai gaseste, bien sur.
  cum scap de tampenia asta ? (nu a mea, a pc-ului; a mea se pare ca e nativa).

  cu plecaciuni,

  happyday cel tolomac

 8. Nick

  @Radu,am o f-Secure… 😆

 9. happyday

  @radu

  multumesc pentru sfaturi.
  deci reinstalez xp (ca de aveam cd-ul original si nu o imagine a partitiei c cu acronis true image imi dadea si mie prin teasta asta seaca sa bag un repair).
  nu mi-erau suficiente zilele de carantina servite de cineva darnic de pe blogul asta (parca preferam un hagi tudose la faza asta), acum trebuie sa mai fac si munca in folosul comunitatii…(comunitatea fiind nevasta care ma innebuneste de cap de parca n-am formatat o partitie ci intreg universul)
  de unde se vede ca Dumnezeu nu bate cu parul…

  happyday cel spasit

 10. Nick

  @happyday
  La mine de regulă,după multiple pahare de vin,de obicei,fac operații pe PC deschis ( 😆 ),pe care treaz nu le-aș face nici torturat.Da’ știi ce-i cel mai tare?Că îmi reușesc… 😛
  Părerea mea, că cu Repair-ul ăla, trebuie să ai un noroc fantastic…

 11. happyday

  @nick bunule samaritean

  e de-ajuns sa o comiti o data ca sa-ti para rau 3 zile.
  dar asa se invata.
  o sa-mi fie invatatura de minte (ca am o jale…reinstalarea cu acronis dureaza in jur de 20 min, driverele fiind incluse, dar restul programelor mananca timp…si toate astea pentru un pahar cu vin in plus si pentru ca m-a mancat undeva ca pe zambilica).
  ata ete.

 12. Nick

  @Happyday
  Eu fac o imagine la toată partiția activă,periodic,și cînd am și eu mîncărimi de-alea ( 😆 ),mă asigur că am o imagine recentă… restaurarea îmi cere cam 10 minute… 😛

 13. happyday

  interesant

  am studiat un pic problema si se pare ca, cucuveaua asta de lau are partial dreptate : ultima versiune a minunatiei o&o defrag este 12. insa, in cazul acesteia nu am gasit nimic referitor la o licenta gratuita, ci doar la clasicul trial de 30 zile.
  se pare ca adevarul e undeva la mijloc.
  sau poate ma insel…

 14. Nick

  @All,recunosc că partea mea întunecată ( 👿 ),m-a împins să văd dacă serialul de la v. 10 merge pe v. 12, aia ultima…liniștiți-vă, asa cum era de așteptat,nu mere…asa că rămîn tot la Raxco… 😛

 15. LAU

  @happyday nu am spus ca O&O Defrag 12 Professional Edition ar avea o oferta ,intra aici si uitate la comentari https://www.faravirusi.com/2009/12/25/hristos-s-a-nascut-adevarat-s-a-nascut-sarbatori-fericite/.De inselat te inseli sigur FaraVirusi a inteles sigur ce am vrut s-a spun .Daca va place VERSIUNEA 12 va pot da serialul la el lasati adresele de mail .P.S.( am studiat un pic problema si se pare ca, cucuveaua asta de lau are partial dreptate ) ESTI SIMPATIC DAR INTELEGI GRESIT.

 16. Nick

  @LAU cel Altruist 😀
  Merci,…ceva din serialul tău, îmi miroase a crack,hack,etc,..prefer Raxco… 😛

 17. Dragos

  Si cu ce e mai bun decit SmartDefrag-ul free de la Iobit?

 18. Nick

  @Dragos.
  Uite un link,unde poți vedea,singur singurel,care-i diferența: 😛
  https://www.perfectdisk.com/

 19. LAU

  @Nick CEL SCEPTIC , este doar un serial pe care il introduci atunci cind cere activarea.Atit si nimic mai mult .

 20. Nick

  @LAU cel Altruist și insistent
  Miroase clar a keygen,nasul meu de cocker,nu ma minte niciodată,mulțumesc,dar nu vreau… 😛

 21. happyday

  @nick

  presupun ca te inseli. e un serial valid pe care-l introduci in timpul procesului de instalare sau ulterior, conditia fiind sa deactivezi automatic update ca sa nu te prinza potera softului cu pricina.
  dar dat fiind ca asta tine tot de domeniul baietilor cu basmalute, picioare de lemn si papagali pe umeri, si fiindca acest blog nu incurajeaza genul asta de personaje, iti sugerez sa spargi pusculita si sa cumperi toate softurile ce iti par utile sau interesante.
  le gasesti, la un pret exceptional, pe http://www.happyday.com, spre exemplu.

  happyday ingerul tau pazitor

 22. Nick

  @Happyday îngerul tău păzitor 😀
  Mulțumesc pentru înțelegerea situației în general,și pentru descurajarea pirateriei,în particular…(ma întreb citi au dat click pe linku’ ala, 😆 ).

 23. LAU

  @Nick cel onest si corect.
  (Mulțumesc pentru înțelegerea situației în general,și pentru descurajarea pirateriei,în particular) sincer esti hasliu

 24. Nick

  @LAU cel cu lacune gramaticale
  Corect ar fi “hazliu”… 😈

 25. ads

  Multumesc pentru pontul cu Auslogics Disk Defrag.

Leave a Reply