Reduceri de 25% pentru Kaspersky Antivirus si Internet Security 2010

kaspersky reducereSuntem la inceput de an si probabil sunteti in cautarea unei licente noi pentru produsul antivirus sau de securitate instalat in PC. Sau poate doriti o schimbare… V-am prezentat doua oferte: cea pentru Norton 360 v3.5 si oferta BitDefender.

Iata ca acum Kaspersky Lab Romania ofera, o reducere de 25% pentru toate licentele initiale Kaspersky Antivirus si Kaspersky Internet Security 2010 achizitionate prin intermediul partenerilor oficiali sau direct din magazinul online al companiei. Oferta este ceva mai veche, ce-i drept, insa a fost prelungita si anul acesta (pana pe 15 ianuarie 2010) si de aceea am decis sa va informez despre ea.

Recent solutiile de securitate Kaspersky Antivirus 2010 si Kaspersky Internet Security 2010 au fost premiate de doua dintre cele mai apreciate laboratoare de testare.

Astfel, Kaspersky Antivirus 2010 a fost certificat ca Advanced + de catre AV-Comparatives, pentru rezultatele foarte bune obtinute de modulul de protectie proactiva (bazat pe detectarea comportamentului aplicatiilor, nu pe semnaturi), iar Kaspersky Internet Security 2010 a obtinut premiul Gold Zero-Day Protection Award din partea Anti-Malware Test Lab, pentru identificarea celor mai noi programe periculoase raspandite prin intermediul site-urilor infectate.


Kaspersky Antivirus 2010 si Internet Security 2010 pot fi achizitionate cu o reducere de 25% (pret recomandat) de la toti partenerii Kaspersky Lab.

Prin urmare Kaspersky Antivirus 2010 este oferit la pretul de $29.96 (aproximativ 86 RONi), iar Kaspersky Internet Security 2010 la pretul de $44.96 (aproximativ 125 RONi).

Pentru a gasi cel mai apropiat magazin sau a cumpara online, consultati harta disponibila aici: https://www.kaspersky.ro/store.


Sursa: Kaspersky RO

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

6 responses to “Reduceri de 256 pentru Kaspersky Antivirus si Internet Security 2010”

 1. Florin

  Super. Cat timp va mai fi valabila oferta?

 2. Florin

  Bine, si daca am mai avut licenta cumparata 2 ani la rand, cat ar trebui sa coste licenta de KIS acum?

 3. OClaudiu

  Luati de aici https://www.g2play.net/store/Kaspersky-Internet-Security-2010-1-Year-3-PC-License-Key.html la jumatate de pret. Trebuie sa aveti cont pe PayPal. Am cumparat o gramade de softuri si jocuri de la ei si totul a decurs impecabil. Site-ul este perfect legal.

 4. Alin

  reducere pentru toate produsele antivirus norton , 40 % …

  https://www.symantec.com/redirects/norton/norton_com/w7party/

  din cate stiu eu , inca mai functioneaza 😀

 5. Alin

Leave a Reply