Glary Utilities Pro – licenta GRATUITA (oferta doar azi, 14.01.2010)

glary utilities gratuitGlary Utilities Pro – o arma precum un cutit elvetian in materie de optimizare a sistemelor, potrivit atat pentru incepatori cat si pentru utilizatorii experimentati. Glary Utilities Pro ofera numeroase intrumente de sistem, puternice si usor de folosit, pentru a repara, a accelera si a proteja computerul dvs.

Va permite sa stergeti fisiere de sistem alterate, dar si registrii invalizi sau istoricul accesarilor la internet. Puteti administra si sterge suplimentele navigatorului, poate analiza uzura spatiului discului si poate gasi fisierele duplicate. Puteti deasemenea sa vizualizati si sa administrati extensiile shell instalate, sa criptati fisierele pentru acces si utilizare neautorizata, sa impartiti fisiere mari intr-unele mai mici si mai usor de manevrat pentru ca apoi sa le reuniti.

glary utilities pro gratuit

Mai mult, Glary Utilities Pro include optiuni de optimizare a memoriei, poate sa gaseasca, sa repare sau sa inlature scurtaturile Windows alterate, sa administreze programe care pornesc o data cu Windows-ul si sa dezinstaleze programe. Alte caracteristici includ gasirea in siguranta a fisierelor, un sistem de gasire a directoarelor goale si multe altele.

Caracteristicile Glary Utilities Pro:

* Monitorizare automata si periodica;
* Optimizeaza, curata si mareste viteza sistemului Windows;
* Va protejeaza intimitatea si securitatea sistemului
* Blocheaza spyware, troiani, adware, etc.;
* O interfata simpla, rapida si prietenoasa
* Utilitati cuprinzatoare pentru a mari viteza computerului dvs.
* Suport Windows 7

Programul poate fi descarcat si utilizat GRATUIT urmand link-ul de mai jos:
https://ro.giveawayoftheday.com/glary-utilities-pro-holiday/


Oferta este valida 24H, astazi, 14.01.2010.
Va reamintesc ca prietenul meu edward a scris mai demult un articol despre acest produs. Il puteti citi aici.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Glary Utilities Pro – licenta GRATUITA (oferta doar azi, 14.01.2010)”

 1. Nick

  Bun programul îl folosesc de vreo 2 săptămîni,in locul lui TuneUp 2010 care ma enerva tare cu System Stetus Check-ul lui la bootare!!! 🙂

 2. relu

  Interesant program, dar am vazut ca are evaluare …La voi cum e ? Scuze acum am vazut ca la data ex. scrie “niciodata ” Multumesc !

 3. ROMEO

  RADU spune-mi te rog are ceva daca am setat ccleaner sa ami curete folderul prefetch din windows si ce program pot folosi sa ami curete fisierele ramase dupa dezinstalarea unor programe si alte fisiere nefolositoare am tune up utilities 2008 momentan ati multumesc

 4. ROMEO

  scuze de atatea antrebari am licenta la ashampoo win opt. 2010 crezi ca e mai bun decat tune up s-au se completeaza unul pe altul

 5. Nick

  @Radu
  Am și eu o întrebare,off topic,ca de obicei,:D pe o scara 0-10 (unde 0 este evident,iar 10 este produsul anului) pe ce loc ai pune o combinație Online Armor Premium+F-Secure Av 2010? Multumesc!

 6. ROMEO

  RADU mai spune-mi te rog am setat tune up functia automatic maintenance an fiecare vineri este prea des ar trebui sa al setez la o luna sa repare erorile din registri windows

 7. RazvanGR11

  Cei care îl aveţi gratis, mi-l puteţi trimite pe e-mail (razvan17@gmail.com) şi mie într-o arhivă, împreună cu licenţa free dacă are, sau doar programul de instalare? N-am fost pe fază pe 14 şi l-am pierdut. Îl folosesc de ceva timp, 3-4 luni, şi sunt foarte mulţumit de el. Vă mulţumesc!

Leave a Reply