Super Bingo Metropolis – Site-uri False (Escrocheria superbingo.asoc.ro)

super bingo metropolis site-uri falseSe pare ca mania castigurilor peste noapte si emisiunea celebra Super Bingo Metropolis de la Antena 1 incepe sa para atractiva pentru hackerii romani.

Si nu … nu au inceput sa joace si ei (sau poate o fac), ci exploateaza naivitatea celor care vor sa se imbogateasca.

Drept urmare, se procedeaza asa: se creeaza un site fals pe un domeniu gratuit. Se trimit apoi mail-uri catre potentialii “clienti” in care ii anunti ca au castigat un premiu de 1000 RONi la Super bingo Metropolis (ciudat ca unii nu participasera… interesanta manevra, nu?).

mail fals super bingo metropolis

Utilizatorul credul intra pe site-ul tau, completeaza formularul cu nume, prenume, CNP, cont bancar, etc si … la final “castiga” o gaura in buget de 1000 RONi.
Simplu si frumos!


Exact asa au procedat cei care au creat site-ul www.superbingo.asoc.ro. Site-ul imprumuta logo-ul si partea superioara a site-ului legitim: www.superbingo.ro
E-mail-ul pretinde ca este trimis de la adresa: customer@epayment.ro, iar subiectul este: Confirmare castig www.superbingo.ro

site fals super bingo

E-mailul incepe asa:

Stimate(a) Client(a),

Acest email reprezinta CHITANTA de PLATA catre participant.

Plata sumei castigate este procesate de catre GECAD ePayment
in numele Phoenix Games SRL, comerciantul care opereaza
http://www.superbingo.asoc.ro

Puteti verifica online starea tranzactiei dvs. accesand link-ul:
http://superbingo.asoc.ro/?order-lookup.php?LANG=ro

Pentru intrebari suplimentare legate de comanda, va rugam contactati
Phoenix Games SRL prin telefon la 021/9596 sau prin email la
contact@superbingo.asoc.ro.

Este interesant ca firma se prezinta cu denumirea de Phoenix Games SRL si dau si un numar de telefon: 021/9596. Nu stiu cine opereaza adevaratul Super Bingo de la Antena 1, insa mi-ar fi greu sa cred ca denumirea de mai sus si telefonul apartin firmei care a creat acest site fals. Sa-si fure singuri caciula? Daca aveti timp de investigatii (eu nu am din pacate) postati aici sau scrieti-mi un e-mail.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

10 responses to “Super Bingo Metropolis – Site-uri False (Escrocheria superbingo.asoc.ro)”

 1. stelian

  buna Radule, intrebarea mea nu are legatura cu Super Bingo Metropolis .Am instalat Windows 7 Ultimate build 7100.Am folosit RemoveWatermark_20090509 sa-mi dispara de pe desktop Windows 7 Evaluation Copy. Build 7100 ,tu ce zici am facut bine imi afecteaza cumva windows-ul voi m-ai avea update la windows sau l-am bulit cu programul asta?

 2. Adi

  Salut. Chiar acum am primit in bulk un mail ca cel postat de tine mai sus. Ma bate gandul sa-l dau la adevaratii superbingo poate fac ceva la ei pe site sa instiinteze lumea ca nu e adevarat si ca nu vine de la ei.

 3. sumomanu

  am primit si eu . se pare insa ca accesul la linkurile fantoma a fost blocat

 4. Profetul Zilei

  Eu nu bag in seama mail-urile de genul acesta. :)…

 5. FaraVirusi.com » Super Bingo Metropolis – Site-uri False (Escrocheria https://200.101.32.242/superbingo.ro)

  […] doua escrocherie de acest gen, iar despre prima (identica aproape 100%, cu exceptia site-ului) v-am povestit aici. Firefox blocheaza site-ul […]

 6. albu mariana

  mai fratilor ce sa mai credem si cu bingo asta eu una joc de la inceputul jocului dar nu am castigat macar o data 100ron nici acum nici in anii precedenti cand era bingo celalalt oare chiar sant asa ginionista sau tind sa cred ca si aici sunt facaturi ca la multe alte jocuri de multe ori miam dat chiar si banii de paine pe un carton dar inutil de ce oare pe forum nu apare si un castigator care sa se laude ca a castigat o suma oarecare si culmea nici o cunostinta de-a mea sau o cunostinta de-a cunostintelor mele s.a.m.d nu castiga e ceva dubios nu stiu de ce dar si la telefoane de fiecare data mi se par aceleasi voci poate sant eu paranoica sincer imi pare rau dar no sa mai pot cumpara cartoane pentru ca nu mai am posibilitate si eu si sotul am ramas fara servici si cu somaj nu facem fata daca un castigator la super bingo ne poate ajuta ca tot sciu mesaje ca daca as castiga as ajuta pe x sau pe y dar probabil atunci cand castiga uita de mesajul dat ,sa trimita email la adresa roxana_dulcik_91@yahoo.com nu stiu daca voi mai putea juca vreodata la bingo din cauza lipsei banilor si binenteles a credibilitatii.

 7. anonim

  lume draga nu mai jucati la supergingo ca este o hotie si facatura

 8. anonim

  albu mariana nu mai juca la hotii aia de la antena 1 superbingo hotie adevarata

Leave a Reply