Acronis True Image – Backup cu Licenta GRATUITA pentru utilizatorii Western Digital

Acronis true image gratuitAcronis True Image este un program care probabil nu mai are nevoie de multe prezentari fiind deja binecunoscut ca cel mai eficient program de backup.

Utilizatorii unui HDD Western Digital (si doar ei) vor putea beneficia de o versiune GRATUITA conceputa de Acronis, denumita Acronis True Image WD Edition.
Cu ajutorul acesteia se poate realiza o clona completa a sistemului pe HDD-ul tau WD. Clonarea realizeaza o copie exacta a vechiului tau hard-disk incluzand sistemul de operare, programele, setarile si toate documentele personale. Totul va functiona perfect ca si pe vechiul HDD.

acronis true image wd gratuit

Caracteristici principale ale Acronis True Image WD Edition Software:

* Clonarea unui Drive – Copiaza drive-ul sursa pe noul drive WD, pastrand toate datele pe partitia sursa.

* Migrarea Datelor – Sterge drive-ul sursa dupa ce noul drive WD a fost pus in functiune cu succes.

* Drive Deployment – PErmite utilizatorilor pregatirea unui drive WD astfel incat folderele sau partitiile selectate pot fi excluse din imaginea finala.

* Drive Image Backup – Utilizarea programului va permite backup-uri complete ale drive-ului sursa oricand este necesar. Imaginile sunt stocate sub forma de fisiere ce vor putea fi copiate pe alt drive, in retea sau pe un mediu de stocare optic (CD\DVD\Blu-Ray).

* Drive Image Recovery – Manager-ul de Recuperare va permite utilizatorilor sa restaureze o imagine de pe alt drive sau din retea. De asemenea se poate sterge fie o portiune a drive-ului pe care se restaureaza imaginea, fie intregul sistem de operare.

* Crearea si utilizarea unui Manager Bootabil de Recuperare (CD\DVD) – Cu ajutorul acestui kit, utilizatorii pot crea imagini de tip ISO, care contin soft-ul Acronis WD Recovery Manager, cu care puteti recupera datele si restaura backup-ul chiar cand PC-ul nu mai porneste.

acronis true image gratuit

DOWNLOAD Acronis True Image WD GRATUIT:
https://support.wdc.com/product/downloaddetail.asp

Este suficient sa aveti un singur HDD de tip Western Digital si acest program va functiona cu licenta GRATUITA pe viata.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

11 responses to “Acronis True Image – Backup cu Licenta GRATUITA pentru utilizatorii Western Digital”

 1. Florin0904

  Daca am samsung sau maxtor nu il pot face sa functioneze?

 2. FaraVirusi.com » Seagate Disc Wizard – Backup GRATUIT by Acronis (pentru utilizatorii Seagate sau Maxtor)

  […] acum cateva minute va prezentam versiunea sa GRATUITA pentru utilizatorii HDD-urilor Western Digital, iara ca utilizatorii unui HDD Seagate sau Maxtor (si doar ei) vor putea beneficia de o versiune […]

 3. Devirusare

  Eu am un RAID 0 facut intre un WD si un Samsung. Se pare ca nu ii place acest lucru programului.

 4. marius

  Am Hdd Western Digital ,dar mare pacat ca nu merge pe windows 7!Asteptam si o promotie de la firma mama Acronis True Image Home 2010 sau 2009 ,caci ambele merg pe Windows 7!

 5. Andrei R.

  Asta da promotie, multumesc Radu!

 6. ylye

  Eu tocmai am downloadat versiunea pt western digital…chiar nu l-a testat nimeni pe windows 7???….ar fi pacat ca din aceasta cauza sa ma reintorc la windows xp…va rog sa-mi spuneti daca ati testat softul pe win 7…multumesc anticipat!

 7. FaraVirusi.com » Acronis True Image Home 2010: Backup and Recovery – 50% reducere

  […] sau Maxtor puteti avea licenta GRATUITA pentru versiunea branduita Seagate Disk Wizard. De asemenea Western Digital are aceeasi oferta pentru posesorii unui HDD de aceasta […]

 8. liviu

  O intrebare…Am hdd Maxtor vechi si vreau sa transfer tot{inclusiv sistemul de operare,,windows-ul},pe hdd WD!Acest program functioneaza sau….
  Multumesc

 9. Alex

  Thanks 🙂

Leave a Reply