Seagate Disc Wizard – Backup GRATUIT by Acronis (pentru utilizatorii Seagate sau Maxtor)

Acronis true image gratuitAcronis True Image este un program care probabil nu mai are nevoie de multe prezentari fiind deja binecunoscut ca cel mai eficient program de backup.

Daca acum cateva minute va prezentam versiunea sa GRATUITA pentru utilizatorii HDD-urilor Western Digital, iara ca utilizatorii unui HDD Seagate sau Maxtor (si doar ei) vor putea beneficia de o versiune GRATUITA conceputa de Acronis, denumita Seagate Disc Wizard, fiind o versiune rebranduita a Acronis True Image 10.

Cu ajutorul acesteia se poate realiza o clona completa a sistemului. Clonarea realizeaza o copie exacta a vechiului tau hard-disk incluzand sistemul de operare, programele, setarile si toate documentele personale. Totul va functiona perfect ca si pe vechiul HDD.

seagate disc wizard

Caracteristici principale ale Seagate Disc Wizard:

* Clonarea unui Drive – Copiaza drive-ul sursa pe noul drive, pastrand toate datele pe partitia sursa.

* Migrarea Datelor – Sterge drive-ul sursa dupa ce noul drive a fost pus in functiune cu succes.

* Drive Deployment – Permite utilizatorilor pregatirea unui drive astfel incat folderele sau partitiile selectate pot fi excluse din imaginea finala.

* Drive Image Backup – Utilizarea programului va permite backup-uri complete ale drive-ului sursa oricand este necesar. Imaginile sunt stocate sub forma de fisiere ce vor putea fi copiate pe alt drive, in retea sau pe un mediu de stocare optic (CD\DVD\Blu-Ray).

* Drive Image Recovery – Manager-ul de Recuperare va permite utilizatorilor sa restaureze o imagine de pe alt drive sau din retea. De asemenea se poate sterge fie o portiune a drive-ului pe care se restaureaza imaginea, fie intregul sistem de operare.

* Crearea si utilizarea unui Manager Bootabil de Recuperare (CD\DVD) – Cu ajutorul acestui kit, utilizatorii pot crea imagini de tip ISO, care contin soft-ul Acronis Recovery Manager, cu care puteti recupera datele si restaura backup-ul chiar cand PC-ul nu mai porneste.


seagate disc wizard gratuit

DOWNLOAD Seagate Disc Wizard (by Acronis) GRATUIT:
https://www.seagate.com/www/en-us/support/downloads/discwizard

Este suficient sa aveti un singur HDD de tip Maxtor sau Seagate si acest program va functiona cu licenta GRATUITA pe viata.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

13 responses to “Seagate Disc Wizard – Backup GRATUIT by Acronis (pentru utilizatorii Seagate sau Maxtor)”

 1. Valigw

  Super !
  Nu mai sunt invidios pe cei cu HD Western Digital.
  Pana cand este valabila promotia ?

 2. yo9fah

  Salutare !
  Până acum nu am testat așa ceva ! Ce am mai utilizat a fost “gost de la norton”.

  Cu permisiunea ta, am să te citez:

  “Cu ajutorul acesteia se poate realiza o clona completa a sistemului. Clonarea realizeaza o copie exacta a vechiului tau hard-disk incluzand sistemul de operare, programele, setarile si toate documentele personale. Totul va functiona perfect ca si pe vechiul HDD.”

  Acum … întrebarea care se naște, este:

  chiar nu se mai pierde nimic !? nu trebuie să mai instalezi chiar, absolut nimic, după clonare !? Mulțumesc !

  PS: Păcat, … că nu are suport și pentru Windows 7 ! 🙁

 3. Tweets that mention FaraVirusi.com » Seagate Disc Wizard – Backup GRATUIT by Acronis (pentru utilizatorii Seagate sau Maxtor) -- Topsy.com

  […] This post was mentioned on Twitter by Radu, Bogdan Andrei. Bogdan Andrei said: RT: @faravirusi: Seagate Disc Wizard – Backup GRATUIT https://bit.ly/6vQWue […]

 4. Florin0904

  Si la samsung nimic nimic? 😀

 5. DragosII

  Super .

 6. Alinushu

  ce misto … ca maxtor ii zice la hardul meu extern 😀

 7. Cristian

  Salutare! Face Backup si de pe HDD puse in RAID?
  10x!

 8. FaraVirusi.com » Acronis True Image Home 2010: Backup and Recovery – 50% reducere

  […] aveti un HDD de tip Seagate sau Maxtor puteti avea licenta GRATUITA pentru versiunea branduita Seagate Disk Wizard. De asemenea Western Digital are aceeasi oferta pentru posesorii unui HDD de aceasta […]

 9. FaraVirusi.com » Promotii – Licente GRATUITE pentru 16 Programe de Securitate si nu numai

  […] Seagate Disc Wizard – Backup GRATUIT by Acronis (pentru utilizatorii Seagate sau Maxtor) […]

 10. Acronis True Image 2011 – Cea mai buna solutie de Backup (60% reducere)

  […] aveti un HDD de tip Seagate sau Maxtor puteti avea licenta GRATUITA pentru versiunea branduita Seagate Disk Wizard. De asemenea Western Digital are aceeasi oferta pentru posesorii unui HDD de aceasta marca.Totusi […]

 11. Acronis True Image 2011 – Cea mai buna solutie de Backup (30% reducere)

  […] aveti un HDD de tip Seagate sau Maxtor puteti avea licenta GRATUITA pentru versiunea branduita Seagate Disk Wizard. De asemenea Western Digital are aceeasi oferta pentru posesorii unui HDD de aceasta marca.Totusi […]

Leave a Reply