Twitterbuilding.com – Fura conturile Twitter (Escrocherie)

Twitter este foarte utilizat in ultima vreme, iar ceea ce este popular in vreun fel pe internet trebuie sa fie exploatat de hackeri, nu-i asa ? De fapt nu e deloc logic si moral, dar din pacate se intampla…

Mi-a fost semnalata existenta unui site denumit twitterbuilding.com care fura conturile de Twitter pretinzand ca-ti extinde reteaua de prieteni (followers).
twitterbuilding fura contul twitter

Numarul actual de membrii este peste 7000 (daca cifrele sunt reale). Ofera de asemenea cont de VIP contra cost. De fapt tot ceea ce face acest site este furtul ID-ului si parolei Twitter pe care le foloseste pentru a face spam cu acest site. Poate ca intreprinde si alte actiuni, dar nu am inca stiinta de asa ceva.

Interesant este ca regulile de utilizare, cu care utilizatorul este de acord automat la logare (au bifat ei checkbox-ul pentru a fi siguri) specifica ce fac ei de fapt.
Totusi… cine citeste niste reguli sau termeni de utilizare ai unui site\serviciu? E o prostie, ce sa-mi pierd timpul, nu? Wrong!

Termenii de utilizare ai twitterbuilding spun ca vor utiliza contul tau pentru a-si promova propriul site, cu alte cuvinte se logheaza pe Twitter cu datele tale si fac spam. Si asta o fac o data la 4 ore. Frumos, nu ?
In plus, nu vor returna suma data pentru achizitionarea unui cont VIP, in caz ca cineva se prinde de escrocherie bineinteles!


Din fericire Google blocheaza acest site si in rezultatele cautarilor dar si in Firefox la accesarea paginii. Totusi, Yahoo! si alte motoare de cautare il listeaza.
Dar asta este de importanta minora avand in vedere ca oricum este promovat prin link-uri pe Twitter.

Fiti atenti la ce site-uri vizitati si NU introduceti niciodata datele de logare ale unui site: Yahoo, Gmail, Twitter pe alt site decat cel original.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

Leave a Reply