VIPRE Antivirus Premium 4 – licenta GRATUITA

VIPRE antivirus gratuitLa finalul anului trecut va promiteam un interviu cu Michael St. Nietzel, vicepresedinte al Departamentului de Cercetare din cadrul Sunbelt Software.

Nu am uitat, insa inceputul de an este plin pentru orice firma de regula, iar Mike nu a avut timp pentru a ne raspunde la toate intrebarile. Zilele acestea ne-a promis ca-l vom avea si imediat ce va fi tradus il vom publica pe FaraVirusi.com

Vipre Antivirus v.4 este aproape gata si in ziua lansarii oficiale oricine poate obtine o licenta GRATUITA pentru acest produs. Cum se poate asta? Ei bine… detaliile la final dupa ce voi face o scurta prezentare a produsului.

Iar daca veti rata aceasta oportunitate, 2 dintre cei care au adresat intrebari lui Michael St. Nietzel vor castiga cate o licenta GRATUITA timp de un an de zile pentru acelasi produs.

vipre antivirus 4

Protectie anti-malware performanta cu impact redus asupra resurselor sistemului
Sondajele de opinie pintre utilizatori arata ca cea mai mare nemultumire este faptul ca antivirusul curent utilizeaza multe resurse si este dificl de utilizat. VIPRE Antivirus ruleaza cu un consum redus de resurse si este destinat pentru a oferi o experienta placuta utilizatorului, fara alerte inutile.

Tehnologie nou cu motor antivirus si antispyware
VIPRE are doua motoare: antivirus si antispyware care ofera o detectie anti-malware completa. Aceasta tehnologie a fost dezvoltata in intregime de Sunbelt, fara a construi pe un motor antivirus de generatie veche.

Tehnologie anti-rootkit avansata
Tehnologia anti-rootkit de la VIPRE gaseste si dezactiveaza procesele ascunse,orice modul, serviciu, fisier, Alternate Data Streams (ADS), sau cheie registry aflata intr-un sistem infectat.

VIPRE a primit certificarea Checkmark Anti-Virus Desktop din partea West Coast Labs si va participa pe viitor si la alte teste.

Indepartarea programelor rootkir este suplimentata de VIPRE’s FirstScan™ ce ruleaza la pornirea sistemului. FirstScan trece peste sistemul de operare Windows pentru a scana direct anumite locatii ale hard-ului, stergand infectiile gasite.


Monitorizare in timp real cu Active Protection™
Modulul Active Protection ofera protectie impotriva virusilor cunoscuti sau necunoscuti. Active Protection lucreaza in interiorul kernelului Windows, urmarind si blocand orice malware inainte de a fi executat.

Active Protection incorporeaza trei metode de protectie:

* Scanare pe baza de semnaturi
* Analiza euristica, ce analizeaza caracteristicile interne ale fisierului pentru a determina posibilitatea ca acesta sa fie infectat
* Analiza comportamentala (Behavioral analysis), observand actiunile reale ale unui program si alertan in cazul in care acestea sunt suspecte

Protectie completa e-mail
VIPRE Antivirus include protectie avansata impotriva virusilor transmisi prin e-mail, cu suport direct pentru Outlook, Outlook Express si Windows Mail; si de asemenea suport pentru orice program e-mail care foloseste POP3 si SMTP (Thunderbird, IncrediMail, Eudora, etc.).

Pentru a-l obtine trebuie sa ai un cont Twitter, sa fii atent cand va fi lansat produsul si sa postezi un retweet pe contul tau EXACT in ziua lansarii.

Trimiti un e-mail cu username-ul Twitter pe adresa twitter@sunbeltsoftware.com si vei primi licenta GRATUITA.
Detaliile complete le aveti pe pagina Sunbelt:
https://www.sunbeltsoftware.com/twitter/

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

19 responses to “VIPRE Antivirus Premium 4 – licenta GRATUITA”

 1. yo9fah

  Salutare !
  Eram tare curios de răspunsul la întrebări, în principiu, … întrebarea care a plecat de la mine ! 😉
  Mai așteptăm … ! Baftă !

 2. madsparow

  eram sigur ca tre sa fie o smecherie ca sa dea licenta

  eu unul nu am cont de ciripit si nici numi fac pt am testat si nu mi se pare ceva extraordinar si am Fsecure internet security pe 1 an + a2scuad tot 1 an

 3. madsparow

  daca nu aveam fsecure ma bagam si nu cred ca este ceva extraordinar si care sa se merite . ma insel cunva ?

 4. madsparow

  offtopic putin

  devirusare zice ca a aparut firefox 3.6 final pe cand pe pagina oficiala este inca 3.6RC2

  care ar fi adevarul ? undeva la mijloc ?

 5. madsparow

  e vreo diferenta intre 3.5.7 si 3.6 ?

 6. madsparow

  sarumana pt raspuns si promtitudine

 7. darkangel

  Salut Radu!

  F-SECURE Av gratuit (nu stiu pe ce perioada) oferita la adresa: https://www.f-secure-estore.de/url.php?cnt=chip08.

 8. darkangel

  @Radu

  E inca valida!!!

 9. Nick

  De cînd aștept articolul asta!Sper sa cîștig o licența,de la întrebările alea! 😀

 10. claudiusss

  mai este valabila oferta?

 11. am virusi

  Am Vipre cumparat din magazin,licenta de toate,la inceput ziceam ca e cel mai bun antivirus posibil,dar acuma ……nu stiu ce are,cred ca doarme de un timp ca mi-e calc.plin de virusi,o familie intreaga,am scapat manual de cativa,cred,dar am troieni in pc si nu pot sa scap de ei si se pare ca isi fac de mult timp de cap in calc. meu,acuma l-am dezactivat si incerc avira,avast,avg,toate pe rand ca nu stiu ce sa mai fac,VIPRE DOARME!

Leave a Reply