Acronis True Image Home 2010: Backup and Recovery – 50% reducere

Acronis true image promotieAcronis True Image este un program care probabil nu mai are nevoie de multe prezentari fiind deja binecunoscut ca cel mai eficient program de backup.

Cu ajutorul acesteia se poate realiza o clona completa a sistemului pe HDD-ul tau. Clonarea realizeaza o copie exacta a vechiului tau hard-disk incluzand sistemul de operare, programele, setarile si toate documentele personale. Totul va functiona perfect ca si pe vechiul HDD.

Daca aveti un HDD de tip Seagate sau Maxtor puteti avea licenta GRATUITA pentru versiunea branduita Seagate Disk Wizard.
De asemenea Western Digital are aceeasi oferta pentru posesorii unui HDD de aceasta marca.

acronis true image promotie

Totusi aceste versiuni au cateva limitari, iar produsul Acronis True Image Home 2010 poate fi acum obtinut cu reducere de 50% de pe site-ul Amazon.
Caracteristici principale ale Acronis True Image Home 2010:

* Clonarea unui Drive – Copiaza drive-ul sursa pe noul drive, pastrand toate datele pe partitia sursa.

* Migrarea Datelor – Sterge drive-ul sursa dupa ce noul drive a fost pus in functiune cu succes.

* Drive Deployment – PErmite utilizatorilor pregatirea unui drive astfel incat folderele sau partitiile selectate pot fi excluse din imaginea finala.

* Drive Image Backup – Utilizarea programului va permite backup-uri complete ale drive-ului sursa oricand este necesar. Imaginile sunt stocate sub forma de fisiere ce vor putea fi copiate pe alt drive, in retea sau pe un mediu de stocare optic (CD\DVD\Blu-Ray).
* Drive Image Recovery – Manager-ul de Recuperare va permite utilizatorilor sa restaureze o imagine de pe alt drive sau din retea. De asemenea se poate sterge fie o portiune a drive-ului pe care se restaureaza imaginea, fie intregul sistem de operare. * Crearea si utilizarea unui Manager Bootabil de Recuperare (CD\DVD) – Cu ajutorul acestui kit, utilizatorii pot crea imagini de tip ISO, care contin soft-ul Acronis Recovery Manager, cu care puteti recupera datele si restaura backup-ul chiar cand PC-ul nu mai porneste.

* Acronis Online Backup™ intr-o locatie securizata – Serviciile optionale de stocare online Acronis sunt disponibile pentru a face backup automat datele sau fisierele importante pe internet intr-o locatie securizata.

* Protectie continua a datelor – Acronis Nonstop Backup™ ofera protectia continua a sistemului si a datelor, prevening pierderea datelor.

acronis true image gratuit

Pentru a obtine reducerea de 50% si a ahizitiona Acronis True Image Home 2010 cu pretul de doar £19.97 (95 RONi) accesati link-ul urmator:
https://www.amazon.co.uk/Acronis-True-Image-Home-2010/dp/B002NGO1KO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=software&qid=1264333168&sr=1-1

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

8 responses to “Acronis True Image Home 2010: Backup and Recovery – 508 reducere”

 1. Dimension

  Incercati Microsoft ImageX din pachetul WAIK + GUI GimageX https://www.autoitscript.com/gimagex/, un intrument de clonare pentru Windows cu mult mai puternic ca Acronis TI, Paragon System Backup, Norton Ghost, si multe altele, in ceea ce priveste raportul Timp/compresie, si principalul gratuit.
  Ocupa in total ~2MB, fata de aceleasi acronis sau norton care au peste 100 de MB

 2. marius

  am testat multe aplicatii de acest gen,Acronis e de departe cel mai bun!

 3. Nick

  @Radu majoritatea întrebărilor pe care le adresezi lui Dimension au un răspuns aici:
  https://www.macrium.com/reflectfree.asp 😀
  Produs testat și verificat! 😉

 4. Romica

  Radu,daca ai putea sa spui cate ceva despre softul “DOUBLE ANTI-SPY PROFESSIONAL” de la Avanquest!

 5. dimension

  @Radu mi se pare ca nu ai incercat acest utilitar niciodata, nu prea inteleg ce ai invedere prin eficienta.
  Ca resurce CPU te asigur ca nu “papă” mai mult decit Acronis, RAM nici nu mai forbesc Acronis ramine in urma, cu fiecare versiune Acronis se ingrasa ca un purcelus, ca de altfel multe din asemenea programe.
  Ca Recovery CD poti incerca LiveXP de pe boot-land.net care se incarca chiar si pe PC vechi cu 100 Mb RAM, sau cel oficial de la Micr$oft winPE care are cerinte mai mari RAM/CPU.
  backup online – este Gmail, dropbox sau vedeti mai bine aici https://alternativeto.net/desktop/dropbox/
  Referitor La Acronis TI WD edition sau cea de la Seagate , in primul rind este o versiune cu multe fuctii limitate, din ele au fost scoase incremental/diferential backup, fuctiile Try & Decide, copierea datelor personale, parola si inca unele…..
  Versiunile noi a imaginilior facute cu acronis, nu sunt recunoscute de cele vechi, pentru update va vi necesar iarasi sa scoateti din buzunar $.
  In final, as dori sa atentionez ca intradevar ca Acronis TI este un instrument foarte bun pentru clonare, doar daca aveti 50$ , + 10$ pentru Backup online/an OK folositil.
  Concurenta devine din ce in ce mai aspra in acest domeniu, aplicatii sunt foarte multe… iar alegerea este din ce in ce mai dificila. Am testat multe aplicatii de acest gen si pot sa afirm ca cei de la Microsoft au facut o treaba buna, daca ar avea si interfata asa de prietenoasa ca la Acronis, pur si simplu nu ar avea concurenti, este o alternativa foarte buna si nu in ultimul rand gratuita.

 6. Eu

  Radu Poti Sa ma scoti de la ignore nu mai dau massuri:D

 7. dobre max

  s a cam terminat cu acronis !

Leave a Reply