[OFERTA] WinPatrol PLUS – 99 centi (doar pe 29 ian)

winpatrolWinPatrol este un program de securitate care semnaleaza tentativele de hijack, atacurile malware si schimbarile critice ale sistemului de operare facute fara permisiunea utilizatorului. Ca o aplicatie multi-scop pentru suport tehnic, WinPatrol inlocuieste multe utilitare de sistem, venind cu o functionalitate mult imbunatatita.

WinPatrol  este pionier in folosirea sistemului euristic – comportamental pentru a detecta atacurile sau intruziunile in timp real. WinPatrol face un back-up al fisierelor critice de sistem si alerteaza la modificarea lor.Spre deosebire de solutiile antivirus ce au nevoie de definitii ca sa functioneze, WinPatrol lucreaza pe baza de detectie comportamnetala. Cand altii vor cauta sa-si actualizeze antivirusul ca sa scape de virusii cu care sunt infectati, tu vei fi protejat si vei cunoaste tot ce se intampla in sistemul tau. “In ciuda afirmatiilor producatorilor, WinPatrol este complementar unui antivirus. Vestea buna este ca nu intra in conflict cu antivirusul pe care-l aveti instalat.

Sisteme de operare suportate: Windows 98 – Windows 7, x86 si x64

Versiunea GRATUITA a fost evaluata de catre Edward aici:

https://www.faravirusi.com/2009/12/29/winpatrol-17-mic-si-eficient/

WinPatrol PLUS ofera cateva caracteristici aditionale: acces la baza de date winpatrol (informatii utile de securitate), protectie in timp real, raspuns automat sau ascunderea unor ferestre de dialog.

In mod normal costa 30$ (licenta pe viata), dar pe data de 29 ianuarie 2010 va fi oferit pentru pretul exceptional de doar 0.99$ (licenta pe viata).
Daca ati testat produsul si-l gasiti util merita sa-l achizitionati atunci.
Mai multe informatii:
https://billpstudios.blogspot.com/2010/01/great-99-cent-software-experiment-of.html


Accesati pe data de 29 ianuarie site-ul WinPatrol pentru a gasi celelalte detalii si cuponul de reducere aferent.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

12 responses to “[OFERTA] WinPatrol PLUS – 99 centi (doar pe 29 ian)”

 1. Romica

  Radu,daca ai putea sa spui cate ceva despre softul “DOUBLE ANTI-SPY PROFESSIONAL” de la Avanquest!

 2. nonick

  29 februarie 2010 adica la… calendele grecesti, nu? Sau o fi de Pastele cailor? Cred ca-i 29 ianuarie 🙂

 3. CORNEL

  Corectie: pe 29 Ianuarie, nu februarie. Daca nu gresesc 😛 anul asta februarie are doar 28 de zile, deci afirmatia e invalida din orice punct de vedere :). Felicitari pentru promptitudine. Voi cumpara cu siguranta cateva licente (pe numele tututor rudelor, binenteles :)) ).

 4. Dragos

  @Romica Daca Radu ( si Cristian B) nu au prezentat pina acum softul mentionat inseamna ca nu l-au considerat interesant.Personal nu folosesc/testez decit programele cunoscute si recomandate de cei doi.Doua surse de incredere prezinta mai multa garantie decit o denumire pompoasa de genul “double anti-spyware”

 5. DDM

  @Romica: Programul pe care il mentionezi nu cred ca este chiar atat de “real”. Cand am intrat pe situl programului, Web of Trust m-a atentionat precum ca situl este periculos! Poate ma insel eu dar nici nu vreau sa risc.

 6. Ovi

  Poate 29 februarie 2012! Inca nu a sosit 1 aprilie!:)

 7. Eu

  Radu scoate-ma de la ig please

 8. Romica

  Totusi programul pe care l-am mentionat foloseste din cate am citit motoarele de la Outpost Antispyware si Vipre(Counter Spy) + Virus Buster SDK (detinut de Kaspersky !!!). Sa fie asa de slab ? Din cate stiu cei de la Avanquest au produse de top.

 9. yesNick

  E bun programul,nu mișcă nimic prin Startup,prin host,ca sa enumăr numai doua,fără ca Scotty,sa nu latre… 😀

 10. Nick

Leave a Reply