WinPatrol Plus – licenta GRATUITA

winpatrolWinPatrol este un program de securitate care semnaleaza tentativele de hijack, atacurile malware si schimbarile critice ale sistemului de operare facute fara permisiunea utilizatorului. Ca o aplicatie multi-scop pentru suport tehnic, WinPatrol inlocuieste multe utilitare de sistem, venind cu o functionalitate mult imbunatatita.

Daca acum cateva zile l-ati putut achizitiona cu doar 0.99$, acum puteti avea licenta GRATUITA.

WinPatrol este pionier in folosirea sistemului euristic – comportamental pentru a detecta atacurile sau intruziunile in timp real. WinPatrol face un back-up al fisierelor critice de sistem si alerteaza la modificarea lor.Spre deosebire de solutiile antivirus ce au nevoie de definitii ca sa functioneze, WinPatrol lucreaza pe baza de detectie comportamnetala. Cand altii vor cauta sa-si actualizeze antivirusul ca sa scape de virusii cu care sunt infectati, tu vei fi protejat si vei cunoaste tot ce se intampla in sistemul tau. “In ciuda afirmatiilor producatorilor, WinPatrol este complementar unui antivirus. Vestea buna este ca nu intra in conflict cu antivirusul pe care-l aveti instalat.

Sisteme de operare suportate: Windows 98 – Windows 7, x86 si x64

Versiunea GRATUITA a fost evaluata de catre Edward aici:

https://www.faravirusi.com/2009/12/29/winpatrol-17-mic-si-eficient/

WinPatrol PLUS ofera cateva caracteristici aditionale: acces la baza de date winpatrol (informatii utile de securitate), protectie in timp real, raspuns automat sau ascunderea unor ferestre de dialog.

In mod normal costa 30$ (licenta pe viata), dar este acum oferita GRATUIT.

Pentru a-l obtine accesati site-ul urmator, completati numele si apasati Get WinPatrol PLUS Code.
Site promotional winpatrol

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

11 responses to “WinPatrol Plus – licenta GRATUITA”

 1. Nick

  Mere şi mita aia activata… 😆

 2. Karl

  This is legal ?

 3. yonu

  licenta respectiva pt cat timp este valabila???din cate observ ar fi mai bun ca THREATFIRE?

 4. Jo

  Better put it with https://anonym.to and not direct link.

 5. catalin c

  Salut, am instalat avast 5 si nu mai pot sa pornesc mail Shield , acel buton de start nu reactioneaza , nu stiu ce sa-i fac sa porneasca , am mai patit cineva la fel , este actua lizat si degeaba nu vrea sa porneasca protectia mailului…..:(

 6. bogdan

  @catalin c
  Poate nu ai client de mail ca Thunderbird.Elnu poate proteja daca iti citesti mailurile online

 7. Flaviu

  Radule,daca am malwarebytes’anti-malware activ,are rost sa folosesc acest winpatrol free? Caci p[rezentarea arata bine ca nivel de detectie activa malware? ROG RASPUNS. Multumesc anticipat.

 8. Cristi

  Din pacate se pare ca in acest moment link-ul (,,site promotional Winpatrol”) nu mai e valabil. Sa inteleg ca promotia a fost doar ieri? Multumesc!

Leave a Reply