Paragon Disk Wiper 10 – licenta GRATUITA

Datele dumneavoastre personale sunt usor de recuperat daca va bazati pe functia standard “delete” sau formatarea hard disk-ului. Acum va puteti asigura ca nimeni nu va recupera datele pe care le-ati sters!
Stergeti permanent datele de pe hard disk in mod securizat cu Paragon Disk Wiper Special Edition. Iar acum il puteti obtine gratuit, desi in mod normal costa 30$.

disk wiper 10

Caracteristici:
* Stergeti complet un hard disk, o partitie sau curatati spatiul liber (care contine de asemenea informatii ce pot fi recuperate, informatii lasate in urma formatarilor anterioare sau altor stergeri de fisiere)
* Distruge ireversibil orice date de pe hard-disk usor si rapid, pentru a nu mai putea fi recuperate de nici o alta tehnologie cunoscuta.
* Particularizare a procesului de stergere – Se poate crea propriul algoritm de stergere cu un efort minim – se pot defini pana la 4 sabloane de stergere, numarul de reluari pentru fiecare pattern de stergere si pentru grupul de sabloane, rezultand peste 4000 de reluari posibile ale procesului de stergere.
* Suport Windows 7


Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati site-ul urmator:
https://www.paragon-software.com/registration/dw10pers.html


Veti primi un e-mail de la Paragon cu datele de inregistrare si activare.
Descarcati apoi Paragon Disk Wiper 10 SE:
https://www.vnudownloads.co.uk/paragon_diskwiper.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Paragon Disk Wiper 10 – licenta GRATUITA”

  1. vecinul

    Niciodata nu am fost un mare fan Paragon,dar mi-a placut ideea si am instalat
    PE UN SISTEM w7,dar cand am curatat cealalta partitie “‘D'” am avut surpriza nu prea placuta sa nu mai pot accesa partitia,fiind nevoit sa o formatez.Multumesc pentru licenta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.