Adobe – Actualizari critice de Securitate pentru Flash Player, Acrobat si Reader

adobe reader actualizareAsa cum au anuntat saptamana trecuta cei de la Adobe au lansat versiunea 9.3.1 a Adobe Reader si Acrobat. Alaturi de gaura de securitate ce permitea scripturilor malitioase sa ruleze in afara sandbox-ului si sa acceseze continutul altor domenii, se remediaza si un “crash” al programului care poate duce la executarea de cod injectat. Toti utilizatorii trebuie sa actualizeze la ultima versiune a acestui program cat mai curand posibil.

adobe flash player actualizareDe asemenea, Adobe a publicat un buletin de securitate despre cateva vulnerabilitati de securitate aparute in programul Adobe Flash Player. In toate versiunile de pana la cea mai recenta 10.0.42.34, obiectele Flash pot scapa din sandbox ceea ce permite o solicitare neautorizata de pe un alt domeniu adiacent. Aceasta vulnerabilitate este evaluata ca fiind critica.


Versiunea actualizata 10.0.45.2 alaturi de o noua versiune a Adobe AIR 1.5.3.1930 sunt disponibile in sectiunea de download Adobe Flash si respectiv sectiunea de download Adobe AIR. Avand in vedere ca foarte multe site-uri utilizeaza continut Flash, plus multe programe, printre care si Yahoo! messenger, utilizatorii sunt sfatuiti sa faca aceasta actualizare cat mai curand posibil.

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

One response to “Adobe – Actualizari critice de Securitate pentru Flash Player, Acrobat si Reader”

  1. happyday

    se pare ca adobe a devenit, in ultima perioada, o tinta cu cercuri din ce in ce mai mari pentru atacuri.

Leave a Reply