Brightfilter Parental Control 2009 – licenta GRATUITA

Copiii sunt expusi la numeroase site-uri ce pot avea continut ofensator pentru varsta lor. Parintii nu au suficient timp pentru a-i supraveghea si limita accesul la internet.
De aceea este nevoie de un program de tip Parental Control.

Brightfilter Parental Control 2009 este un program excelent cu o variatate de optiuni care pot aduce un control aproape deplin al site-urilor vizitate.

brightfilter parental control gratuit

Pornografia, site-urile ilegale, site-urile infectate, site-uri cu jocuri de noroc, sau vanzari de droguri, cele care fura datele personale (tip phishing), etc, toate vor fi oprite din a fi accesate. Lista site-urilor daunatoare este actualizata zilnic.

Programul are 5 nivele de setare in functie de varsta copilului. Doar apasati pe unul din ele: A, G, 12, 15, 18 si Brightfilter Parental Control va fi setat corespunzator in mod automat.


Se poate limita timpul petrecut in fata calculatorului si seta intervalele orare corespunzatoare.
Soft-ul functioneaza pe Windows XP si Vista, posibil si pe Windows 7 prin compatibility manager.

Pentru a obtine licenta GRATUITA accesati link-ul urmator:
https://www.vnudownloads.co.uk/BrightfilterParentalControl2009.exe

Administrator FaraVirusi.com
voluntar al Comodo Malware Research Team, expert Malwarebytes Anti-Malware

14 responses to “Brightfilter Parental Control 2009 – licenta GRATUITA”

 1. RoArcasu

  Salut,
  Nu e link-ul de licenta

  Am gasit pe un alt site
  https://for-free-on-internet.com/2010/02/brightfilter-parental-control-2009-worth-e2999-4free/

  cum se face inregistrarea

  How to grab Brightfilter Parental Control 2009 for free ?

  Use the promotional code: COMPACT2010

  Download and install the file and it would prompt you for a system restart. After that register it with the above promotion code to activate it.

 2. Nick
 3. anadolis49

  radu an gasit asta pe https://www.giveawayoftheday.com/anti-virus-mate/
  O fi bun de ceva?

 4. Moroi

  nu vă supărați că vă întreb. Dacă am un sistem de operare de tip *NIX, mai precis Ubuntu, îmi mai trebuie toți acești antiviruși? Și dacă DA, de ce nu au pachete .deb? Sau tar.bz ? Cum pot face să-mi instalez un Panda Antivirus …de exemplu?

 5. bcman

  Pentru Ubuntu NU trebuie antivirus. Oricum exista cativa cu versiune de linux dar putini.

 6. Moroi

  Păi de asta şi l-am pus… Părerea mea este că cel mai bun antivirus, este utilizatorul. După aia Linux (cam orice distro) şi pe locul 3 avira. Repar probleme de soft, devirusez,(la servici) dar de vreo jumătate de an am încercat şi ubuntu (acasă), tot cu gândul la viruşi. Sunt foarte mulţumit. În kitul de bază are cam orice îi trebuie unui home-user. Player de filme, player audio, Mozilla, editor de text (open-office) şi multe altele. Întrebarea mea ar fi…există vreun soft care se poate instala în Live sesion de Ubuntu (sau Puppy Linux) care să-mi scaneze partiţia de windows(NTFS). Cred că asta ar vi devirusarea supremă…

 7. Nick (aka Cartusul de argint)

  @Moroi
  Cam ce rata de detecţie are AV-ul Utilizator? 😆

 8. c@t@lin c

  OFFTOPIC…..Radu te rog frumos sa ma ajuti daca se poate , in legatura cu niste nemernici de la compania HOTNEWS, care e in Bucuresti si in fiecare seara cand deschid computerul imi scaneaza porturile la calculator de la un IP static , le-am trimis mail la firma sa inceteze cu escrocheriile astea si in seara asta iar au inceput sa-mi scaneze porturile….firewallul meu i-a blocat internetul ptr 60min…uite un log din seara asta 01:23:03 91.195.7.7 Subnet blocked for 60 min SCAN (58560, 58048, 58816), este a patra oara cand fac asa ceva si nimeni nu-i opresteste pe REPORTERII HACKERI de la hotnews…..ip este situat langa Biblioteca Nationala pe strada Doamnei….. e urgent si mie frica sa mai deschid calculatorul noaptea …..!!!!1:(

 9. c@t@lin c

  astept un reply la adresa mea de mail de la tine….la cretu@gmx.com

 10. Catalin

  @ c@t@lin c Ce firewall folosesti , este posibil ca sa fie infectati cu o varianta de Botnet / Worm si de aceea sa te tot scaneze si din cate vad eu porturile pe care le-ai postat este vroba de Zeus Botnet (ZBot,TrojanBanker)

 11. c@t@lin c

  Este vorba de Outpost Pro 673 , downloadat de pe site-ul lor , nu cred ca este un botnet , am sa caut un tool ptr trojanul asta sa vad daca gasesc ceva mersi de pont, ptr ca data trecuta erau alte porturi …..

 12. Catalin

  Da deoarece iti scaneaza toate porturile si incearca sa intre eu iti recomand sa ai un antivirus (Avira , AVG ,AVAST … ) cu actualizarile zi si sa scanezi 1 data pe saptamana cu MalwareBytes

 13. c@t@lin c

  Catalin , am scanat acum 5 minute cu DRWEB CURE IT SI CU SPYWARE TERMINATOR , si cu Malwarebytes care este inregistrat deci are protectie IP….., am si avira ca antivirus …..nu mi-a gasit nimik……am intrat pe site-ul GMER si mi-a gasit asta detected NTDLL code modification:
  ZwEnumerateKey 0 != 116, ZwQueryKey 0 != 244, ZwOpenKey 0 != 182, ZwClose 0 != 50, ZwEnumerateValueKey 0 != 119, ZwQueryValueKey 0 != 266, ZwOpenFile 0 != 179, ZwQueryDirectoryFile 0 != 223, ZwQuerySystemInformation 0 != 261Initialization error

  ce inseamna asta????

 14. Catalin

  posibil sa ai un RootKit sau Trojan Agent scaneaza cu combofix el face o treaba buna impotriva acestor tipuri de virusi sau mai incearca si cu Kaspersky Removal Tool

Leave a Reply